Μουσική

Ο Αντώνης Ρέμος «Λουξάρει καλοκαίρι» για 4η συνεχή χρονιά με τη Λουξ ως μεγάλο χορηγό της καλοκαιρινής του περιοδείας 2018

Ακούστε το άρθρο

Η μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία του Αντώνη Ρέμου ξεκινά με τη Λουξ στο πλευρό του αγαπημένου μουσικού καλλιτέχνη για ακόμη μια χρονιά και το σύνθημα «Λουξάρω καλοκαίρι» να πλαισιώνει τις πολύ αναμενόμενες συναυλίες του. Η Λουξ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, θα αποτελέσει τον μεγάλο χορηγό της καλοκαιρινής περιοδείας του Αντώνη Ρέμου, συνεχίζοντας τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει καθιερωθεί από το 2015 και που «δροσίζει» τα καλοκαίρια των τελευταίων ετών.

Η περιοδεία “Summer Live 2018” που ξεκίνησε τη Δευτέρα 2 Ιουλίου στο θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, συμπεριλαμβάνει εμφανίσεις σε 9 πόλεις ανά την Ελλάδα, με επόμενο σταθμό την Αθήνα στις 11 Ιουλίου στο Κατράκειο Θέατρο. Τον Αντώνη Ρέμο θα συντροφεύει φέτος με το μοναδικό καλλιτεχνικό της ταλέντο και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία η Έλενα Παπαρίζου. Με τη στήριξη της Λουξ, το ντουέτο υπόσχεται μία σειρά από υπέροχες καλοκαιρινές συναυλίες, γεμάτες επιτυχίες και αξεπέραστες ερμηνείες, τις οποίες θα απολαύσουν live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πολλοί τυχεροί μέσω των διαγωνισμών της Λουξ στα social media.

Η Λουξ με σύνθημα «Λουξάρω καλοκαίρι» αποτελεί σταθερό χορηγό των καλοκαιρινών περιοδειών του Αντώνη Ρέμου, αναγνωρίζοντας τη σημασία διοργάνωσης παρόμοιων εκδηλώσεων με διακεκριμένους καλλιτέχνες, που προσφέρουν στο κοινό μία ξεχωριστή ευκαιρία για διασκέδαση και ψυχαγωγία με γεύση…λουξ!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

τηλ.: 6944562025

e-mail: anniekaragioule@loux.gr

http://www.loux.gr, http://www.plusnlight.gr/

Όλη η επικαιρότητα