Ο αθλητικός κόσμος στο πλευρό του μικρού Χρήστου

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει η περιπέτεια υγείας του νεαρού Χρήστου Κωστόπουλου.

Ο 7χρονος νόσησε το 2014 με ραβδομυοσάρκωμα οφθαλμικού κόγχου. Δυστυχώς για τέταρτη φορά, θα χρειαστεί εκ νέου να χειρουργηθεί, λίγο μετά το Πάσχα. Ήδη, από την πρώτη – πρώτη στιγμή το «Δίνουμε Αγάπη, Δίνουμε Ζωή» βρίσκεται κοντά στον μικρό,  ενώ αρκετές ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου συγκεντρώνουν χρήματα για την οικογένεια Κωστόπουλου.

Στην έκκληση για βοήθεια, ανταποκρίθηκαν και οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Ηλείας, οι οποίες διοργανώνουν τουρνουά συμπαράστασης το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Μαΐου, στο γήπεδο της Γαστούνης.

Έτσι το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Καλτσέτο «Λέοντες» στην Αμαλιάδα, πήραμε μια πρώτη γεύση… της αγάπης όλων για το μικρό Χριστάκη, καθώς Ηλείοι προπονητές και ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν για αυτό τον ιερό σκοπό!

«Σήμερα όλοι παίξαμε για το μικρό Χρήστο…Προσδοκούμε οι ευχές μας να εισακουστούν από το Κύριο..ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, τονίζουν σε σχετική ανακοίνωση»!

Η βοήθεια όλων για να συνεχίσει να χαμογελά ο μικρός Χρήστος είναι απαραίτητη και για άλλη μια φορά οι Ηλείοι Ποδοσφαιριστές ενώνουν τις δυνάμεις τους!