Αθλητισμός

Ο CEO του Οlympic Channel Γ. Έξαρχος στο Διεθνές Σχολείο του ΠΣΑΤ

Ακούστε το άρθρο

ΑΠΟ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑ

Ένας σπουδαίος Έλληνας που διαπρέπει στο εξωτερικό, o Διευθύνων Σύμβουλος του Olympic Channel Γιάννης Έξαρχος, θα είναι ο ομιλητής στο Διεθνές Σχολείο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, που θα διεξαχθεί για 6η φορά, από τις 28 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο Γιάννης Έξαρχος με τεράστια εμπειρία στην τηλεόραση, είναι εδώ και αρκετά χρόνια ο επικεφαλής του Ολυμπιακού Καναλιού και θεωρείται δικαίως ένας από τους κορυφαίους ανθρώπους της τηλεόρασης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο ίδιος θα μεταφέρει στο Σχολείο του ΠΣΑΤ, όλη την εμπειρία του από τις τηλεοπτικές παραγωγές και την τηλεοπτική αλλά και διαδικτυακή κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ θέλει να τον ευχαριστήσει για την αποδοχή της πρόσκλησης.

Οι εγγραφές για το Θερινό Σχολείο συνεχίζονται με έκπτωση σε περίπτωση υποβολής της συμμετοχής έως τις 31 Μαϊου.

Το βασικό αντικείμενο του 6ου Διεθνούς Σχολείου του ΠΣΑΤ θα είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 στο Τόκυο, όχι μόνο από πλευράς οργανωτικής, αλλά και για τη σχέση που έχουν οι συγκεκριμένοι Αγώνες με τον ελληνικό Αθλητισμό.   Παράλληλα, θα γίνουν παρουσιάσεις πανεπιστημιακών και άλλων σπουδαίων προσωπικοτήτων, σχετικά με τον αθλητισμό και τον αθλητικό τουρισμό, ενώ θα υπάρχει εκτενή αναφορά στη σύνδεση του φωτορεπορτάζ με τα μεγάλα γεγονότα.

Το Διεθνές Σχολείο απευθύνεται σε αθλητικούς συντάκτες, μέλη και μη μέλη του Συνδέσμου, φοιτητές και σπουδαστές δημοσιογραφίας και συναφών σπουδών, καθώς επίσης και γενικότερα σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό πρόγραμμά του.

Για να διευκολυνθεί ακόμη περισσότερο η δυνατότητα συμμετοχής των ενδιαφερόμενων στο Διεθνές σχολείο, ο ΠΣΑΤ προχώρησε, σε ειδικές ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα παράβολα συμμετοχής.

Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται:

Α) Για τα μέλη του ΠΣΑΤ στα 70 ευρώ και για κάθε μέλος της οικογένειάς τους στα 50 ευρώ.

Β) Για τα μη μέλη στα 90 ευρώ και για κάθε μέλος της οικογένειάς τους στα 70 ευρώ.

Στην περίπτωση που οι συμμετοχές δηλωθούν το αργότερο έως τις 31 Μαΐου 2019, ισχύει μειωμένο παράβολο, το αντίστοιχο ποσό της έκπτωσης του οποίου και θα πρέπει να καταβληθεί στη Γραμματεία του ΠΣΑΤ, έως τη συγκεκριμένη ημερομηνία (31/5/19) ως εξής:

α) Για τα μέλη του Συνδέσμου παράβολο συμμετοχής 55 ευρώ, με ταυτόχρονη δωρεάν προμήθεια της Ταυτότητας Μέλους του ΠΣΑΤ για το 2019 (έκπτωση 15 ευρώ) ενώ για  τα μέλη των οικογενειών τους 40 ευρώ (έκπτωση 10 ευρώ). Οσοι έχουν προμηθευτεί την ταυτότητα, ισχύει η τιμή των 55 ευρώ.

Β) Για τα μη μέλη παράβολο συμμετοχής 75 ευρώ (έκπτωση 15 ευρώ) και για τα μέλη της οικογένειας τους 55 ευρώ (έκπτωση 15 ευρώ).

Για όσους δεν φιλοξενηθούν (διαμονή – διατροφή) στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 50 ευρώ.

Το Διεθνές Σχολείο, που αποτελεί κορυφαίο θεσμό του ΠΣΑΤ από το 2014 και μία από τις σπουδαιότερες δράσεις του, θα έχει και φέτος διεθνή χαρακτήρα με τη συνεργασία της AIPS.

Όλη η επικαιρότητα