Ζώα

Ο Χάτσικο των Ιωαννίνων – Η συγκλονιστική ιστορία του (PHOTO)

Ακούστε το άρθρο

Μια ιστορία που έχει συγκινήσει την Ελλάδα ήρθα στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για την ιστορία ενός μικρόσωμου και εμφανώς ταλαιπωρημένου σκύλου που ζει ανάμεσα στα μνήματα νεκροταφείου των Ιωαννίνων.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμά του epirus-tv-news, το σκυλάκι βρέθηκε από μία κυρία που επισκέφτηκε το νεκροταφείο. Αναφέρεται, οτι ο μικρός τετράποδος από τότε που πέθανε το αφεντικό του τριγυρίζει κοντά στο μνήμα του.  Χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε το ζώο μαζί της για να το ταΐσει και να το φροντίσει τις λίγες μέρες που επρόκειτο να καθίσει στο χωριό της. Ωστόσο, παρά τη φροντίδα που δέχθηκε από εκείνη, ο σκύλος έφυγε από το σπίτι της για να επιστρέψει και πάλι στο νεκροταφείο, μη μπορώντας να αποχωριστεί το αφεντικό του.

Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί ήδη οι εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων, και με σχετική τους ανάρτηση στο facebook απευθύνουν έκκληση στους φιλόζωους  να κοινοποιήσουν την ιστορία του συμπαθέστατου τετράποδου, για να φύγει από το χώρο που ζει όσο γίνεται πιο σύντομα και να βρει τη νέα του οικογένεια που θα της χαρίσει αγάπη και αφοσίωση.

Ο σκύλος είναι αρσενικός περίπου δύο χρονών, ζυγίζει τρία κιλά, είναι εξοικειωμένος με το αυτοκίνητο και υπάκουος.

Όλη η επικαιρότητα