ΕΠΣ Ηλείας

Α.Ο. ΧΑΒΑΡΙ – ΕΝΙΠΕΑΣ ΛΑΝΤΖΟΙΟΥ 1 – 1 κ. αγ. 1 – 2 στην παράταση: Με φάουλ «βολίδα» του Τσαντίλη στους «8»!

Ακούστε το άρθρο

Στην  παράταση πήρε την πρόκριση για τους «8» του κυπέλλου της ΕΠΣΗ χθες το απόγευμα μέσα στο Χάβαρι ο φιλόδοξος φέτος Ενιπέας Λαντζοίου, παρότι προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ! Όμως η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη για τους φιλοξενούμενους που είδαν το Χάβαρι να τους ισοφαρίζει, οδηγώντας το ματς στην ημίωρη παράταση! Εκεί βέβαια μέτρησε η εμπειρία κάποιων παικτών του Ενιπέα που αφυπνίστηκαν, όπως π.χ. του Γ. Τσαντίλη, που έστειλε την ομάδα του στους «8»! Ο Ενιπέας άνοιξε το σκορ στο 6΄με ωραίο πλασέ του Βαγγόπουλου ύστερα από εξοχή ασίστ του Παπαγεωργίου, αιφνιδιάζοντας αρχικά τους γηπεδούχους! Οι οποίοι  όμως προοδευτικά ισορρόπησαν το ματς, και έφτασαν στο 1- 1 στο 34΄ με πλασέ του Κυριαζή! Με το σκορ αυτό οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, και το Χάβαρι να μπαίνει δυνατά στην επανάληψη, αγγίζοντας το γκολ στο 52΄, όταν  φάουλ του Μπουρούκη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Δασκαλόπουλου και έφυγε άουτ!  Ο Ενιπέας από την πλευρά του απείλησε στο 60΄, όταν ο νεοαποκτηθείς Ραφτόπουλος μπήκε ωραία και σούταρε, με την μπάλα λίγο πριν την εστία να κοντράρει πάνω στον Κ. Ρούνη και να φεύγει κόρνερ! Με το ματς να οδηγείτε τελικά στην παράταση! Εκεί όπου ο Ενιπέας ήταν εμφανώς καλύτερος έχοντας περισσότερες δυνάμεις, φτάνοντας στο γκολ στο 104΄, με φάουλ «βολίδα» του Γιώργου Τσαντίλη στο απέναντι «Γ» της εστίας του Κουτσαβίτη(1 – 2)! Έκτοτε οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την εκ νεου ισοφάριση όμως χωρίς επιτυχία, με τον Ενιπέα να πλησιάζει σε ένα ακόμα γκολ στο 112΄με τον Δαλαβούρα, όμως αυτή τη φορά το φάουλ του παίκτη του Ενιπέα, εδιωξε εντυπωσιακά ο Κουτσαβίτης!

Α.Ο. ΧΑΒΑΡΙ: Κουτσαβίτης, Χατζηγιάννης, Κοκκώνης(119΄Γιαννόπουλος), Ρούνης, Μαργαρώνης Α.(100΄ Σπυρόπουλος), Καμαρινός, Χριστόπουλος(60΄Μπερούκας – 104΄Σαφαρής), Μαργαρώνης Σπ., Κυριαζής, Μπουρούκης, Μπατζακόπουλος.

ΕΝΙΠΕΑΣ: Δασκαλόπουλος, Βαγγόπουλος, Δαλαβούρας, Τριανταφυλλίδης(65΄Καραχάλιος), Γκρίλλας, Τσίγκρηλας  Δ., Ραφτόπουλος(106΄Κότσιφας), Κωτσάκης, Τσίγκρηλας Π.( 46΄Τσαντίλης ), Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλης(74΄Κύτταρης).

Όλη η επικαιρότητα