ΕΠΣ Ηλείας

Α.Ο. ΧΑΒΑΡΙ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 6 – 1: «Καταιγιστική»… εμφάνιση!

Ακούστε το άρθρο

Ένας Α.Ο. Χάβαρι βγαλμένος από τα παλιά, χορεύοντας… κυριολεκτικά στο «βούρκο» του γηπέδου Χαβαρίου, επικράτησε με το εντυπωσιακό 6 – 1 της Προοδευτικής Μανωλάδας, που όμως το βαρύ σκορ την αδικεί! Όμως προχθές ότι έκαναν οι γηπεδούχοι έπιανε, και έτσι διαμορφώθηκε αυτό το σκορ, το οποίο άνοιξε στο 39΄για το Χάβαρι με κεφαλιά του Αντωνόπουλου, ύστερα από κόρνερ του Μαργαρώνη! Μάλιστα στο 46΄ ο Μπουρούκης με έξοχη ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το 2 – 0 διώχνοντας το άγχος των συμπαικτών του! Για να ακολουθήσουν αλλά τρία γκολ, στο 57΄ με τον Μπατζακόπουλο, στο 58΄με τον Καμαρινό και στο 59΄με τον Χριστόπουλο, που έδωσαν διαστάσεις στο σκορ! Μάλιστα στο 80΄ο Μπερούκας ανέβασε το σκορ στο 6 –1, με την Προοδευτική να πετυχαίνει απλά νωρίτερα και στο 78΄ το γκολ της τιμής με τον Πέρδικα  μειώνοντας σε 5 – 1! Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες , καθώς στο 63΄αποβλήθηκε ο Γ. Ορλώφ για εξύβριση  συμπαίκτη του, ενώ στο 90΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Ρούνης των γηπεδούχων!

ΧΑΒΑΡΙ: Καρασούλας, Μπουντουβής, Κοκκώνης, Ρούνης, Χατζηγιάννης(75΄Σπυρόπουλος), Καμαρινός, Χριστόπουλος, Μαργαρώνης Σπ., Αντωνόπουλος(56΄Μαργαρώνης Α.), Μπουρούκης(69΄Πυλαρινός), Μπατζακόπουλος(61΄ Μπερούκας Γ.)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ : Σάμαρης Χρ., Μητρόπουλος(46΄Πατσούρας), Ορλώφ Γ., Μούζος, Σάμαρης Γ., Πρωινός(75΄ Ορλώφ Α.) , Βασιλόπουλος(73΄ Σαλομπέι), Κατσιμιτσίρης, Σαρανταυγάς, Κουρκουμέλης, Πέρδικας, Νικολετάκης.

Όλη η επικαιρότητα