WEB tv Κινηματογράφος

Ο δημιουργός των «Sopranos» ετοιμάζει ταινία-prequel της δημοφιλούς σειράς [TRAILER]

Ακούστε το άρθρο

Ο Ντέιβιντ Τσέις δούλευε ήδη για μια εικοσαετία περίπου στην τηλεόραση, αφήνοντας το στίγμα του σε σειρές όπως το «Northern Exposure», όμως τίποτα από όσα έκανε δεν είχε τη σαρωτική επιτυχία του «The Sopranos». Η σειρά που στήθηκε γύρω από έναν ιταλοαμερικανό μαφιόζο του Νιου Τζέρσεϊ, καλύπτοντας για 7 σεζόν τον υπόγειο κόσμο του εγκλήματος στις σύγχρονες ΗΠΑ, παραμένει ως σήμερα μια από τις πιο δημοφιλείς δουλειές της εποχής μας. Και τώρα φαίνεται πως θα επιστρέψει, για να ανακαλύψουμε καλύτερα τις ρίζες της.

Συγκεκριμένα, ο Τσέις ολοκλήρωσε ένα σενάριο μιας ταινίας που θα αποτελεί prequel της σειράς και θα τοποθετείται χρονικά στη δεκαετία του 60 και την περίοδο των ταραχών στο Νιούαρκ που συμπίπτει με τις διαμάχες αφροαμερικανών και ιταλών κοινοτήτων για τον έλεγχο του οργανωμένου εγκλήματος. Η ταινία έχει προσωρινό τίτλο «The Many Saints of Newark» και ο Τσέις την έγραψε μαζί με τον Λόρενς Κόνερ που έχει υπογράψει πολλά από τα επεισόδια της σειράς. Η New Line το έχει αγοράσει ήδη και ψάχνει σκηνοθέτη για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες της παραγωγής.

Το αφεντικό της Warner (στην οποία ανήκει η New Line) δήλωσε «πολύ ικανοποιημένος» από το σενάριο που διάβασε και έπλεξε το εγκώμιο του Τσέις και των συνεργατών του. Πέρα από το χρονικό σημείο της ταινίας, δεν έχουν αναφερθεί περισσότερες λεπτομέρειες για την πλοκή, όμως θεωρείται σίγουρο πως θα εμφανιστούν χαρακτήρες όπως ο πατέρας του Τόνι Σοπράνο, ο Τζιοβάνι «Johnny Boy» που τον υποδύθηκε σε flashbacks της σειράς ο Τζόζεφ Σιράβο.

Περισσότερες λεπτομέρειες, για γυρίσματα, πρωταγωνιστές και ημερομηνία κυκλοφορίας, θα ανακοινωθούν σύντομα, μετά την επιλογή του σκηνοθέτη.

Πηγή: cinemagazine

Όλη η επικαιρότητα