Lifestyle

Ο Δημήτρης Σταρόβας αποκάλυψε ότι παντρεύεται: ««Δηλώνω ημερομηνίες και πάμε»

Ακούστε το άρθρο

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε στο Πρω1νό του ANT1 και αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά ότι σκοπεύει να πάρει το κορίτσι του, την Άννα Σταθάκη, με παπά και με κουμπάρο! Μάλιστα, τόνισε πως δεν πρόκειται να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του.

«Δηλώνω ημερομηνίες και πάμε να παντρευτούμε…» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και τότε η Φαίη τον ρώτησε: «Έχεις βρει ημερομηνία;» Και ο Δημήτρης απάντησε αρχικά με χιούμορ: «31 Φεβρουαρίου…» και πρόσθεσε: «Θα παντρευτώ φυσικά και σκέφτομαι τον γάμο. Να τελειώσω τώρα τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και θα δούμε πότε… Θέλω κι εγώ να περιποιηθώ λίγο τον εαυτό μου, να κάνω κάτι πραγματάκια», είπε με το χιούμορ που τον διακατέχει και τότε η παρουσιάστρια είπε στον αέρα του Πρωινού: «Θέλεις να σε μεταμορφώσω; Πέρα από την πλάκα θέλεις να αναλάβω να σε μεταμορφώσω; Θα σε μεταμορφώσω μέσα σε δύο μήνες… Δεν σου κάνω πλάκα, θέλεις;»!

Και ο Δημήτρης άρχισε να ρωτά πόσο θα του στοιχίσει, αν θα έχει γιατρούς και κάθε πότε θα βλέπουν οι τηλεθεατές την μεταμόρφωσή του; Δέχτηκε να πάρει τελικά μέρος στην στήλη της Φαίης Σκορδά και να μεταμορφωθεί για τον γάμο του;

Δείτε το βίντεο:

Όλη η επικαιρότητα