Ηλεία

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης καλωσορίζει την Άνοιξη με μια πληθώρα εκδηλώσεων

Ακούστε το άρθρο

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης καλωσορίζει την Άνοιξη με μια πληθώρα εκδηλώσεων, πρωταρχική δε αυτών, αυτή της ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΕΛΙ.

 Πρωτομαγιά

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος αναβιώνει την Πρωτομαγιά των Βουπράσιων σε έναν χώρο ιστορικά χαρακτηρισμένο ,παρθένο, με απερίγραπτο φυσικό κάλος και καλεί όλους τους Δημότες  καθώς και τους λάτρεις αυτής της φυσικής ομορφιάς , να τιμήσουν τη μέρα αυτή και να μοιραστούν το αντάμωμα αυτό.Το Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμού-Πολιτισμού κ Περιβάλλοντος του Δήμου έχει φροντίζει να παρέχει σε εσάς που θα τιμήσετε με την συμμετοχή σας την μέρα αυτή τραπεζοκαθίσματα  σε διευθετημένο χώρο  και ζωντανή πολυμελής ορχήστρα με πλούσιο πρόγραμμα.Στο χώρο θα  λειτουργούν ψησταριές από ντόπιους επαγγελματίες , καθώς και θα φιλοξενηθούν και οι δράσεις των Συλλόγων της Βουπρασίας που θα πλουτίσουν με την παρουσία τους την   Πρωτομαγιά. Σας προσκαλούμε τη Δευτέρα με ώρα έναρξης 11:00 π.μ. στο Κουνουπέλι.Είστε όλοι καλεσμένοι.Υπό την Οργάνωση του Ν.Π.Δ.Δ.

Ιππική Παρέλαση 

θα πραγματοποιηθεί στην Ανδραβίδα στις 6 Μαΐου 2017 και ώρα 19;00 μ.μ. στην κεντρική οδό Αν.Καλφιώτη η 15η ΙΠΠΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ  ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ υπό την επιμέλεια του Ιππικού Συλλόγου  ”ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ” σε συνεργασία με άλλους Συλλόγους και φίλους του Αλόγου.(για περισσότερες πληροφορίες στο Δ.Σ. του Συλλόγου).

 Ποδηλατοδρομία

Στις  7 Μαΐου 2017  στα πλαίσια του εορτασμού της Πρωτομαγιάς σε συνεργασία με τον ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΡΟΥΣΙΟΥ ”Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ” θα πραγματοποιηθεί η 12η ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ με αφετηρία στις 10΄30π.μ το Στρούσι και τερματισμό την πλατεία της Ανδραβίδας. Είστε όλοι καλεσμένοι ,εσείς και το ποδήλατο σας , μικροί κ μεγάλοι σε μια όμορφη διαδρομή για έναν όμορφο σκοπό, αυτόν της φυσικής ζωής , της διαδρομής στη φύση έτσι όπως η Άνοιξη το ορίζει.(θα κληρωθεί ένα ποδήλατο και θα δοθούν αναμνηστικά στούς συμμετέχοντες).

 9η Εορτή εν Εστία

Στίς 20 Μαΐου 2017 στα πλαίσια του εορτασμού των Πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου κ Ελένης  στην Ανδραβίδα το Ν.Π.Δ.Δ. σε συνεργασία με το Σύλλογο ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ Κ ΠΕΔΙΝΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ”Η ΕΣΤΙΑ”     υπό την επιμέλεια του Συλλόγου θα πραγματοποιήσει   την 9η ΕΟΡΤΗ ΕΝ ΕΣΤΙΑ σε μια πλούσια βραδιά δραστηριοτήτων σε μια προσπάθεια αναβίωσης του πανηγυρικού κλίματος την ημέρα αυτή κ μετά τον Εσπερινό της θείας Λειτουργίας(θα ακολουθήσει εκτενέστερο δελτίο από το ΔΣ του Συλλόγου).

Ιππική Έκθεση

Στις 27 Μαΐου 2017 στα πλαίσια λειτουργίας της ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα στο χώρο του Δημοτικού Μεγάρου Ανδραβίδας . Καλεσμένοι ομιλητές ο Επίτιμος Καθηγητής κ Μενεγάτος Ιωάννης κ ο Ιππολόγος κ Κωσταράς Νίκος  με θέμα το Άλογο κ Πολιτισμός και τις Ράτσες των Ελληνικών Αλόγων (θα ακολουθήσει αναλυτικό δελτίο τύπου ενημέρωσης των φίλων των αλόγων).

Αγώνας δρόμου

Στις 28 Μαΐου 2017 στα πλαίσια συνεργασίας με την Αθλητική Ένωση Λεχαινών και στήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου θα πραγματοποιηθεί  ο 3ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ. ΠΙΜΠΑΣ  με αφετηρία το Γυμνάσιο Νεοχωρίου στις 9΄00 π.μ. σε διαδρομή ΝΕΟΧΏΡΙΟΝ-ΣΤΡΟΥΣΙ-ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ και τερματισμό ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΧΑΙΝΩΝ .Μπορείτε να συμμετέχετε στην εκδήλωση αυτή που διασχίζει αλλά και ενώνει τα Δημοτικά μας Διαμερίσματα και προβάλει το τρέξιμο και το βάδην ως υγιή τρόπο ζωής. Θα απονεμηθούν μετάλλια και κύπελλα στους συμμετέχοντες.(θα ακολουθήσει εκτενέστερο δελτίο τύπου από την Α.Ε.Λ.  Λεχαινών για συμμετοχές και ενημέρωση διαδρομής).

Όλη η επικαιρότητα