Κινηματογράφος

Ο Edward Norton βρέθηκε 20 χρόνια μετά και πάλι σε Fight Club – Δείτε τι έκανε

Ακούστε το άρθρο

O James Corden αποφάσισε να καλέσει τον Edward Norton στην πρώτη συνάντηση του “The Late Late Show Fight Club” που έστησε φυσικά για τις ανάγκες του τηλεοπτικού του show.

O Norton πρωταγωνιστεί στο Motherless Brooklyn για το οποίο έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και την παραγωγή. Πρόκειται για μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του 1999 του Jonathan Lethem.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα τον δείτε να προσπαθεί να επικεντρωθεί στην προώθηση της νέας του ταινίας αλλά ο Corden… είχε άλλα σχέδια για εκείνον.

Για την ιστορία φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από το εμβληματικό Fight Club του Τσακ Πόλανικ σε σκηνοθεσία του σπουδαίου Ντέιβιντ Φίντσερ. Θεωρήθηκε από τις πιο αμφιλεγόμενες και πολυσυζητημένες ταινίες του 1999 ενώ αρχικά δεν είχε εμπορική επιτυχία. Ωστόσο με την κυκλοφορία αργότερα του DVD πέρασε στην καλτ σφαίρα του κινηματογράφου αποκτώντας μια ολόκληρη δική της βάση φανατικών φίλων.

Το Fight Club μπορεί να δίχασε αρχικά το κοινό, ωστόσο με τα χρόνια καθιερώθηκε ως ένα μνημείο αποδόμησης της ανδρικής “ματσίλας” και επίθεσης στον καταναλωτισμό και στον συστημικό καθωσπρεπισμό της καπιταλιστικής κοινωνίας.

Όλη η επικαιρότητα