Ηλεία

Ο έντονος διάλογος Χριστοδουλόπουλου-Λυμπέρη στην επίσκεψη του υπουργού Υγείας στη νέα πτέρυγα

Ακούστε το άρθρο

-Ο  υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός , συνοδευόμενος από τον  διοικητή του Νοσοκομείου Αμαλιάδος, τον δήμαρχο κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο,  αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκαν την νέα –κατ΄ευφημισμόν-πτέρυγα του νοσοκομείου.  Κάποιοι περίμεναν ότι ο υπουργός θα έκανε και μια επίσκεψη στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς η επίσκεψη αυτή, άγνωστο γιατί, δεν έγινε.

-Στη νέα πτέρυγα στην είσοδο τον περίμενε ο ανάδοχος του έργου, ο οποίος σταμάτησε τον υπουργό, του έκανε μια σύντομη περιγραφή, μίλησε για «πολιτική σκοπιμότητα», του παρέδωσε ένα σημείωμα και η σύντομη περιήγηση στο κτίριο για τον υπουργό ξεκίνησε.

-«Μα το κτίριο είναι έτοιμο…Γιατί δεν λειτουργεί; » αναρωτήθηκε ο υπουργός παρατηρώντας τα σημάδια φθοράς που έχουν κάνει την εμφάνισή τους  σε διάφορους χώρους στο κτίριο από την αχρησία.

-Στο εσωτερικό του κτιρίου  ξεκίνησε και ένας έντονος διάλογος μεταξύ του δημάρχου Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και του πρώην δημάρχου Γιάννη Λυμπέρη.  Ο έντονος διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών  συνεχίσθηκε και στην έξοδο από το κτίριο, με τον υπουργό (και οι υπόλοιποι) φυσικά να μένει αμέτοχος και να κατευθύνεται προς τους δημοσιογράφους που τον είχαν καλέσει για δηλώσεις

– Ο χαιρετισμός του υπουργού με τον Διονύση Καλαματιανό ήταν εγκάρδιος. «Χαίρομαι πολύ που σε βλέπω εδώ» του είπε ο υπουργός, ο οποίος έφθασε με ένα VW χωρίς συνοδείες και φανφάρες.

Όλη η επικαιρότητα