Ηλεία

Ο φτηνότερος οβελίας των τελευταίων ετών – Ετοιμάζεται το γιορτινό τραπέζι

Ακούστε το άρθρο

Τον πιο φτηνό οβελία των τελευταίων ετών θα βρουν στα κρεοπωλεία της πόλης οι καταναλωτές που φέτος, όπως όλα δείχνουν, θα στρώσουν το πιο οικονομικό Πασχαλινό τραπέζι. Η κίνηση στην τοπική αγορά έχει ξεκινήσει από τις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας και αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα και αύριο, οπότε φτάνουν και οι τελευταίο ετεροδημότες για να γιορτάσουν το Πάσχα στα πάτρια εδάφη.

Ο εφοδιασμός των απαραίτητων αγαθών για το Πασχαλινό τραπέζι, είναι η τελευταία και βασική «υποχρέωση» των καταναλωτών που από τις αρχές της εβδομάδας έχουν αρχίσει να κάνουν τον προγραμματισμό τους, με τους επαγγελματίες της περιοχής να είναι πανέτοιμοι να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, ενώ περιμένουν κορύφωση – όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο – σήμερα Μεγάλη Παρασκευή και αύριο Μεγάλο Σάββατο.

Αν και οι εποχές εξακολουθούν να είναι δύσκολες οικονομικά, οι καταναλωτές προσπαθούν να μη λείψει τίποτα από το γιορτινό τραπέζι και να περάσουν καλά με συγγενείς και φίλους. Σ’ αυτό, βοηθούν πάντα οι επαγγελματίες,  αφού μειώνουν ή κρατούν σταθερά χαμηλές τις τιμές σε όλα τα προϊόντα τα τελευταία χρόνια, με την τιμή του αρνιού φέτος να ξεκινά από τα 5.99 ευρώ. Ωστόσο αν και οι τιμές μειώνονται, οι επαγγελματίες κρατούν την ποιότητα σε πολύ υψηλό επίπεδο, σεβόμενοι τους καταναλωτές και πελάτες τους, που το αναγνωρίζουν και στηρίζουν την τοπική αγορά.

Νάνσυ Σπυροπούλου

Αντώνης Φώτης

Όλη η επικαιρότητα