Κινηματογράφος

«Ο Γάμος του Καλύτερού μου Φίλου» γίνεται τηλεοπτική σειρά

prayer.jpg
Ακούστε το άρθρο

To αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι ABC ξεκίνησε την παραγωγή μισάωρης κωμικής σειράς που θα αποτελεί sequel του «Γάμου του Καλύτερού μου Φίλου», της διάσημης κομεντί του 1997 με πρωταγωνιστές τους Τζούλια Ρόμπερτς, Ντέρμοντ Μαλρούνεϊ, Ρούπερτ Εβερετ και Κάμερον Ντίαζ.

Ο οσκαρικός σεναριογράφος Ρον Μπας («Ο Ανθρωπος της Βροχής»), ο οποίος είχε γράψει και το αυθεντικό σενάριο της ταινίας, γράφει τώρα και τη τηλεοπτική του διασκευή και συνέχεια, μαζί με την Τζέσικα Αμέντο. Ο Μπας θα έχει επίσης χρέη executive producers, ενώ την παραγωγή θα υπογράψουν οι παραγωγοί της ταινίας Τζέρι και Τζάνετ Ζούκερ.

Η υπόθεση της σειράς θα ξεκινά από εκεί που αφήσαμε τα πράγματα στην ταινία: ο γάμος γίνεται, η καλύτερη φίλη Τζουλιαν Πότερ (Τζούλια Ρόμπερτς) αναχωρεί για να ξαναβρεί τη δουλειά και τη ζωή της πίσω στην Νέα Υόρκη, με το φίλο της Τζορτζ (Ρούπερτ Εβερετ) στο πλευρό της.

Για να δούμε τι θα δούμε. Συνήθως αυτά τα reboots είναι καταστροφή (ειδικά όταν και η πρώτη ύλη της αυθεντικής ταινίας δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο). Υπάρχουν όμως και σοβαρές εξαιρέσεις κινηματογραφικών ταινιών που μεταφέρονται συγκλονιστικά στην μικρή οθόνη, όπως η τηλεοπτική (όχι ακριβώς μεταφορά) απόδοση του «Fargo». Μήλα, πορτοκάλια βέβαια…

Πηγή: flix.gr

Όλη η επικαιρότητα