Smile WEB tv Ηλεία

Ο Γιώργος και ο Λεωνίδας Γεωργακόπουλος από τον Πύργο στο «Money Drop»: Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί τους… «άρπαξαν» 42.000 ευρώ! (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Τι σχέση μπορεί να έχουν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί με τον Φυσικό Γιώργο Γεωργακόπουλο και τον συνταξιούχο Αστυνομικό Λεωνίδα Γεωργακόπουλο από τον Πύργο; Και πως το διάσημο ζευγάρι ηθοποιών τους «στέρησε» το ποσό 42.000 ευρώ; Η απάντηση δόθηκε στο τηλεπαιχνίδι του STAR «Money Drop» με τη Βίκυ Σταυροπούλου, όπου και συμμετείχαν πατέρας και γιος, αλλά…έχασαν τα χρήματα στην τελευταία ερώτηση.

Δείτε το σχετικό video από το τηλεπαιχνίδι:

Η ιδέα για την συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι «έπεσε» από τον Γιώργο, ο οποίος μάλιστα είχε συμμετάσχει και στο παρελθόν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όταν προβαλλόταν από το MEGA, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο κ.Λεωνίδας δε  θα μπορούσε να αρνηθεί στον γιο του, κι έτσι, οι δυο άντρες ταξίδεψαν μέχρι την Αθήνα για να παίξουν και να κερδίσουν. Γιατί, ακόμα κι αν έφυγαν από εκεί χωρίς χρήματα, κέρδισαν σε γνώσεις, σε μια πολύ ωραία εμπειρία και σε γνωριμία με εξαιρετικούς ανθρώπους και την συμπαθέστατη, όπως είπαν στην εφημ. «Πατρίς», Βίκυ Σταυροπούλου…

Οι ερωτήσεις

Ο κ.Λεωνίδας και ο Γιώργος «έκλεισαν» ουσιαστικά το επεισόδιο της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου (σ.σ το τελευταίο που προβλήθηκε για το 20017) έχοντας απαντήσει σε 4 από τις 8 ερωτήσεις και «κρατώντας» ακόμα στα χέρια τους 60.000 ευρώ. Με αυτά, πήγαν στο επόμενο επεισόδιο, το πρώτο για το 2018, που προβλήθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής 7 Ιανουαρίου. Η 8η  και τελευταία ερώτηση τους βρήκε με 42.000 ευρώ. Κι ενώ είχαν απαντήσει σε αρκετά δύσκολες ερωτήσεις που αφορούσαν την τέχνη, την τεχνολογία, την ιστορία, τη γεωγραφία κ.α, την «πάτησαν» σε μια ερώτηση που έχει να κάνει με τον χώρο του θεάματος. Η ερώτηση ήταν «Ποιο από τα δυο διάσημα ζευγάρια – που παντρεύτηκαν με διαφορά σχεδόν ένα μήνα – παντρεύτηκε πρώτο». Μεταξύ Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί και Τζορτζ Κλούνεϊ – Αμάλ Αλαμουντίν, ο Γιώργος και ο κ.Λεωνίδας, χωρίς να ξέρουν αυτή τη λεπτομέρεια, πόνταραν στους Κλούνεϊ – Αλαμουντιν που όμως είχαν παντρευτεί μετά τους «Μπραντζελίνα». Και κάπως έτσι «χάθηκαν» οι 42.000 ευρώ που μέχρι τότε είχαν…σχεδόν, στα χέρια τους.

Η Βίκυ Σταυροπούλου τους ευχαρίστησε θερμά που ταξίδεψαν μέχρι την Αθήνα για να συμμετάσχουν στο παιχνίδι, εκφράζοντας την χαρά της για την γνωριμία της με τους δυο Πύργιους και την τόσο ωραία σχέση πατέρα – γιου.

Το επόμενο βήμα

Και μπορεί από το «Money Drop» να έφυγαν χωρίς χρήματα αλλά έχοντας ζήσει μια πολύ ωραία εμπειρία, δεν αποκλείεται όμως να τους δούμε και αλλού, αφού όπως μας αποκάλυψε ο κ.Λεωνίδας, έχει δηλώσει συμμετοχή σε ένα ακόμα τηλεπαιχνίδι γνώσεων, χωρίς ωστόσο να έχει προσκληθεί, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή.

Όλη η επικαιρότητα