Ο γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου έγινε 13: Οι τρυφερές ευχές της ηθοποιού

Δείτε τη φωτογραφία μητέρας και γιου

Χθες, ο μικρότερος γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου, από τον γάμο της με τον Κώστα Πηλιάκη, συμπλήρωσε τα 13 του χρόνια. Τόσο ο Διονύσης όσο και ο Φίλιππος αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα της ηθοποιού, αφού τους έχει τεράστια αδυναμία. Η αλήθεια είναι ότι η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα φλας των φωτογράφων τα πρόσωπα των παιδιών της, καθώς θέλει να τα προστατέψει.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Ντορέττα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον Φίλιππο, γράφοντας:

«Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος. Πότε ήσουν αυτό το πανέμορφο μωράκι που σαν σήμερα ήρθε στην ζωή μου και πότε πέρασαν 13 χρόνια! Κοιτάω την φωτογραφία αυτή, που πια είσαι ένα αντράκι και ευγνωμονώ την ζωή! Να τα εκατοστήσεις πρίγκηπα μου. Να είσαι πάντα γερός και χαρούμενος! Σε λατρεύω».

View this post on Instagram

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος .Πότε ήσουν αυτό το πανέμορφο μωράκι,που σαν σήμερα ήρθε στην ζωή μου και πότε πέρασαν 13 χρόνια !Κοιτάω την φωτογραφία αυτή,που πια είσαι είσαι ένα αντράκι και ευγνωμονώ την ζωή! Να τα εκατοστήσεις πρίγκηπα μου.Να είσαι πάντα γερός και χαρούμενος!Σε λατρεύω ❤️❤️ #myson #philip #birthday #13yearsold #happymom #mylife #grateful #thankyouGod🙏🏻

A post shared by 𝓓𝓸𝓻𝓮𝓽𝓽𝓪 𝓟𝓪𝓹𝓪𝓭𝓲𝓶𝓲𝓽𝓻𝓲𝓸𝓾 (@doretta3123) on

via