Ο Ηρακλής κατέθεσε την προσφυγή του στο Διαιτητικό δικαστήριο

Το τελευταίο του ένδικο μέσο για την αποφυγή του υποβιβασμού θα διεκδικήσει ο Ηρακλής που σήμερα κατέθεσε την προσφυγή τοι στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ελπίζοντας στην δικαίωση και σωτηρία του.

Είναι δεδομένο πως αυτό το όργανο θα ερευνήσει -αν κρίνει πως έχει αρμοδιότητα- την τύχη του ιστορικού συλλόγου και εκεί πλέον θα κριθεί οριστικά και αμετάκλητα το που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Την προσφυγή κατέθεσε ο Δημήτρης Καρπετόπουλος που είναι ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ηρακλής.

Ωστόσο η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης εμφανίζει σημεία διάλυσης αφού έχουν απολεσθεί οι περισσότεροι των ποδοσφαιριστών της ομάδας και οι λιγοστοί που παραμένουν περιμένουν την τελεσίδικη απόφαση για να διερευνήσουν και αυτοί το ποδοσφαιρικό τους μέλλον.

Την Τετάρτη 5/7 θα εκδικαστεί 

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου θα εκδικαστεί η προσφυγή του Ηρακλή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με την οποία ο «Γηραιός» ζητεί την ακύρωση της διοικητικής απόφασης της Super League, βάσει της οποίας υποβιβάζεται στη Β΄ Εθνική επειδή δεν κατάφερε να εξασφαλίσει αδειοδότηση.

Η ανακοίνωση:

«Προσφυγή της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 κατά του αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την Επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» και διακριτικό τίτλο «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ», για την ακύρωση της από 23/6/2017 απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου αναφορικά με την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της περιόδου 2016/2017».

Προσφυγή και από Αρη 

Μετά τον Ηρακλή, και ο Άρης κατέθεσε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Οι «κίτρινοι» ζητούν να εφαρμοστεί η ισχύουσα νομοθεσία και να ανέβουν στη Super League ως η τρίτη ομάδα από τη Football League. Στον Άρη επικαλούνται τον ΚΑΠ που αναφέρει πως ομάδα που πέφτει αγωνιστικά, δεν μπορεί να μείνει στην κατηγορία, και η θέση θα πρέπει να καλυφθεί από τον 3ο της επόμενης κατηγορίας. H προσφυγή του Άρη θα εκδικαστεί στις 5 Ιουλίου, στις 10.00 το πρωί.

Στον Άρη συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την θέση του προπονητή και από σήμερα μπήκε στην λίστα ο 58χρονος Σέρβος, Ράτκο Ντόστανιτς, ενώ παραμένουν μεταξύ των υποψηφίων οι Αλέκος Βοσνιάδης και Σωτήρης Αντωνίου.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ