Ελλάδα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εκπλήρωσε την ευχή της 4χρονης Θεώνης (PHOTOS – VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Ο μη-κερδοσκοπικός οργανισμός «Make – A – Wish Greece (Κάνε – Μια – Ευχή Ελλάδας)» που εκπληρώνει ευχές παιδιών που πάσχουν από σοβαρές για την ζωή τους ασθένειες, για ακόμη μια φορά έδειξε έμπρακτα το σπουδαίο έργο που προσφέρει! Η τετράχρονη Θεώνη, που πάσχει από Νωτιαία Μυική Ατροφία, ευχήθηκε να γνωρίσει από κοντά τον αγαπημένο της καλλιτέχνη, Κωνσταντίνο Αργυρό.

argiros-2

Όπως πάντα, ο δημοφιλής τραγουδιστής, που στο παρελθόν έχει υπάρξει Wish Star Sponsor (πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής), με πάρα πολύ χαρά και με ιδιαίτερη συγκίνηση εκπλήρωσε την ευχή της Θεώνης!

argiros-3

Το καμαρίνι του έγινε παραμυθένιο, για την εκπλήρωση της ευχής της μικρής πριγκίπισσας. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πέρασε αρκετή ώρα με την μικρή του φίλη, τραγούδησαν τα αγαπημένα της τραγούδια , της έδωσε τα δώρα με τους αγαπημένους της ήρωες, καθώς και μια τούρτα έκπληξη με το στέμμα που αρμόζει σε μια πριγκίπισσα!

argiros-5

«Ήταν όλα εξαιρετικά! Μακάρι όλοι οι άνθρωποι πάνω στη γη να ήταν τόσο πρόσχαροι όσο οι εθελοντές. Μας συγκινήσατε και μας κάνατε να σκεφτόμαστε με ποιόν τρόπο μπορούμε και εμείς από τη μεριά μας να βοηθάμε στην εκπλήρωση ευχών και άλλων παιδιών. Η κόρη μας από εδώ και στο εξής θα πηγαίνει με περισσότερη χαρά στις θεραπείες της και θα πιστεύει στα θαύματα!» είπαν οι γονείς της Θεώνης ύστερα απ’ την εκπλήρωση της ευχής.

argiros-6
argiros-7
argiros-4
argiros-9
argiros-10

Δείτε το βίντεο απ’την εκπλήρωση της ευχής της μικρής Θεώνης:

Πηγή: protothema 

Όλη η επικαιρότητα