Αθλητισμός Ηλεία

O Κώστας Κοκκινάκης στην Αμαλιάδα: «Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει το άθλημα της υδατοσφαίρισης»

Ακούστε το άρθρο

«Είμαι εδώ στην γιορτή του Επειού, για να τιμήσω την ομάδα που κάνει πολύ σοβαρά βήματα για να καθιερωθεί στο άθλημα του πόλο,  και είναι μεγάλη τιμή για μένα η βράβευση μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλο τον κόσμο που δίνει το παρών σε αυτή την εκδήλωση για να γνωρίσει από κοντά το άθλημα του πόλο. Και φυσικά τους ευχαριστώ όλους για την αγάπη που έδειξαν για την παρουσία μου εδώ στην Αμαλιάδα».

Ο Ολυμπιονίκης Κώστας Κοκκινάκης, που με την παραπάνω δήλωση ευχαρίστησε τον Επειό για την πρόσκληση που του έγινε, ήταν ο επίτιμος προσκεκλημένος στην χθεσινή γιορτή της αντρικής ομάδας υδατοσφαίρισης (πόλο) του Επειού για την απόλυτα επιτυχημένη πρώτη σεζόν της ηλειακής ομάδας στη Β’ Εθνική κατηγορία Ελλάδος.

Η εκδήλωση έγινε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Αμαλιάδας, και πέρα από τον Κώστα Κοκκινάκη, το παρών έδωσαν και φυσικά τιμήθηκαν η πρωταθλήτρια Ευρώπης στην συγχρονισμένη Κολύμβηση Ναταλία Ανθοπούλου, που παρουσίασε ένα σόλο πρόγραμμα που καταχειροκροτήθηκε, η Ιωάννα Σταματοπούλου, πολίστρια του Ολυμπιακού (βραβεύτηκε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών και την 2η θέση στο Champions League), ο προπονητής του Επειού Γιάννης Θωμάκος (τιμήθηκε για την πρόσφορα του στο Ελληνικό πόλο), ο αθλητής Κωνσταντίνος Αντίοχος (τιμήθηκε για την θέση του πρώτου σκόρερ της ομάδας), ο αθλητής Αργύρης Σάκκος (βραβεύτηκε για την κατάρριψη του πανελλήνιου ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδας και την πρόκριση του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα) και ο αθλητής Μιχαήλ Μάρκοβιτς (βραβεύτηκε για την προσφορά του στην Ελληνική υδατοσφαίριση και στο σωματείο της Ηλείας).

Να σημειωθεί ότι στην γιορτή του Επειού είχαμε και τον τελικό αγώνα υδατοσφαίρισης (πόλο) του 1ου Επειός Cup, μεταξύ του Επειού και της Ν.Ε. Πατρών, ενώ είχαμε και αγώνα επίδειξης μίνι Παίδων στο πόλο με την ομάδα της Ν.Ε. Πατρών καθώς και χορευτικά από τον λαογραφικό σύλλογο «ΡΙΖΕΣ» της Αμαλιάδας.

Όλη η επικαιρότητα