Lifestyle

«Ο Λαζόπουλος είχε μιλήσει πολύ χυδαία για τη μητέρα μου»(βίντεο)

Ακούστε το άρθρο
Γεωργιάδης: Αλλά εντάξει, ένας χυδαίος άνθρωπος μίλησε χυδαία

Για τη συμφωνία που υπογράφτηκε στις Πρέσπες, τη σχέση του με τη σύζυγό του, τους γονείς του, τον Λάκη Λαζόπουλο και τους Ράδιο Αρβύλα μίλησε, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινό».

«Μία φορά μόνο με στεναχώρησε ένα σχόλιο του Λαζόπουλου γιατί ενέπλεξε τη μητέρα μου. Πιστεύω ότι δεν ήξερε ότι είχε πεθάνει. Και είχε μιλήσει πολύ χυδαία γι’ αυτήν. Αλλά εντάξει, ένας χυδαίος άνθρωπος μίλησε χυδαία, δεν χάλασε και ο κόσμος.

Οι Ράδιο Αρβύλα, παρόλο που με είχαν στο στόχαστρό τους πολύ, δεν ήταν ποτέ χυδαίοι», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είναι 15 χρόνια τώρα που είμαι με τη σύζυγό μου. Δεν υπάρχει σχέση ρόδινη, οι σχέσεις έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Όταν όμως αποφασίσεις να ζήσεις με έναν άνθρωπο και συνειδητοποιείς ότι αυτά που σε ενώνουν είναι πολύ σημαντικά για σένα, τότε είσαι έτοιμος και να κάνεις συμβιβασμούς και να κάνεις λίγο πίσω», είπε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου.

Σε παρατήρηση της δημοσιογράφου ότι «έχει χαμηλώσει τους τόνους», σχολίασε: «Η φωνή μου είναι πάρα πολύ δυνατή από την κατασκευή της και πολύ εκνευριστική από την κατασκευή της και τσιριχτή από την κατασκευή της. Όσοι μου το λένε συνέχεια είναι και λίγο ρατσισμός. Είναι η φωνή μου αυτή. Έχω κάνει μαθήματα ορθοφωνίας και επειδή παραδίδω μαθήματα ρητορικής, στην προσπάθειά μου να τους διδάξω, καταλαβαίνω τι λάθος κάνω και τους μαθαίνω να μην τα κάνουν».

πηγή

Όλη η επικαιρότητα