Κινηματογράφος

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο οδεύει μάλλον για τον ρόλο του Στιβ Τζομπς

eoxdlnfxmb535669786f4a5.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλες συνεργασίες «έρχονται» στο Χόλιγουντ και τη μεγάλη οθόνη, καθώς στα σκαριά βρίσκεται η ταινία με την υπογραφή Ντάνι Μπόιλ για τον Στιβ Τζομπς, όπου για τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει προταθεί ο Λεονάρντο ντι Κάπριο. Ξανά μαζί, εν τω μεταξύ, στα πλατό ο Τομ Χανκς και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ για την ταινία του με θέμα τον Γκάρι Πάουερς.

Όσον αφορά τη βιογραφία του Στιβ Τζομπς, ενός από τους ιδρυτές της Apple, αναμένεται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη με τίτλο «Jobs», σύμφωνα η ιστοσελίδα Variety, με σκηνοθέτη το βραβευμένο με BAFTA και Χρυσή Σφαίρα, Ντάνι Μπόιλ (Slumdog Millionaire).

Η ταινία όπως γράφει το σάιτ της εφημερίδας “Έθνος”, θα είναι βασισμένη στην επίσημη βιογραφία του συνιδρυτή της Apple, ο οποίος πέθανε το 2011 μετά τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο, όπως την έχει καταγράψει ο Γουόλτερ Ίσακσον.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο 40χρονος σούπερ σταρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει προταθεί για να ενσαρκώσει το ρόλο του γκρουρού της τεχνολογίας, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση.

Στο μεταξύ μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες του Χόλιγουντ, ο ηθοποιός Τομ Χανκς και ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ, αναμένεται να επανενωθούν για μια νέα ταινία η οποία θα βασίζεται στην ιστορία του πιλότο ενός κατασκοπευτικού αεροπλάνου, τον Γκάρι Πάουερς, ο οποίος συνελήφθη από τους Σοβιετικούς κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, αναφέρει σε άρθρο της η ιστοσελίδα Hollywood Reporter.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο δημοφιλής ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία, ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται ακόμα ο Σπίλμπεργκ για το εάν θα σκηνοθετήσει το έργο.

Ο Χανκς θα υποδυθεί τον Τζέιμς Ντόνοβαν, έναν δικηγόρο ο οποίος είχε αναλάβει τις διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση του Πάουερς από τους Σοβιετικούς, αφότου το αεροπλάνο του τύπου U-2 καταρρίφθηκε ενώ πετούσε πάνω από σοβιετικό έδαφος.

Ο Σπίλμπεργκ και ο Χάνκς έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν σε φιλμ όπως το Saving Private Ryan, Terminal, Catch me if you can καθώς και την τηλεοπτική σειρά Band of Brothers.

Όλη η επικαιρότητα