ΕΠΣ Ηλείας

Α.Ο. ΜΑΚΡΙΣΙΑ – ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ 5 – 1: Επέστρεψαν τα χαμόγελα και οι ελπίδες!

Ακούστε το άρθρο

Δεν χρειάστηκε να φορτσάρει ιδιαίτερα παίζοντας χθες στην έδρα του ο Α.Ο. Μακρισίων για να επιστρέψει στις νίκες κερδίζοντας με 5 – 1 τον ΑΠΟ Κουρτεσίου, και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα των διεκδικητών των θέσεων των πλει – οφ ανόδου, να ελπίζει πλέον βάσιμα ότι στο φινάλε θα είναι μέσα! Έτσι μόλις στο 7΄από κόρνερ του Μπατζάκα ο Καβαθάς με κεφαλιά έκανε το 1 – 0! Ενώ στο 10΄ο Σταματελάτος παίρνοντας την απόκρουση του γκολκίπερ, έγραψε το 2 – 0! Στο 40΄ ο προωθημένος Γ. Ηλίοπουλος ανέβασε το σκορ στο 3 – 0, και στο 41΄ο Αγ. Μούτσος σε 4 – 0 με το οποίο έκλεισε το α΄ ημίχρονο! Στην επανάληψη και στο 53΄ο Σταματελάτος διαμόρφωσε το 5 – 0, και εκεί τελείωσε… και το ματς! Απλά στο 65΄ο ΑΠΟΚ μείωσε με αυτογκόλ του Τσίτσου!

ΑΟ ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ : Τσάμπρας,  Ηλιόπουλος Γ., Γκουβέρος, Μπατζάκας , Τσίτσος(70΄Βλαχόπουλος), Μπαλαούρας, Μούτσος, Καββαθάς, Μπάρκας(60΄Πετρόπουλος), Σταματελάτος, Κακολύρης.

ΑΠΟΚ: Κωστόπουλος Π., , Κόσκορης(51΄. Σωτηρόπουλος Γ. ) ,Σωτηρόπουλος Ι.,  Κόστα Λ., Δημητρουλόπουλος, Κουρλός,  Αλ. Καπώνης, Κουργιαλάς Δ, Κουλούρης,  Κ. Καπώνης, Ντούγκας.

Όλη η επικαιρότητα