ΕΠΣ Ηλείας

Α.Ο. ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ: Με σοβαρότητα και κόντρα στην Α.Ε. Πηνείας!

Ακούστε το άρθρο

Ο  Σαββατιάτικος εντός έδρας αγώνας με την Πηνεία στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Α1 DEDALOS, βρίσκεται στο επίκεντρο στις τάξεις  του Α.Ο. Μακρισίων, που εως τωρα πραγματικά εντυπωσιάζει , και μοιράζεται την έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα  παρέα με την Θύελλα Πύργου. Οι « νεοφώτιστοι» του Άρη Ρουμελιώτη με συγκομιδή έως τώρα 15 βαθμών σε 8 αγώνες, παραμένουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα βγάλει ένα πρόγραμμα «φωτιά»!

Παίζοντας με Σαβάλια(εκτός), Ενιπέα(εντός), Αλφειό(εντός),  Προοδευτική(εκτός), Νίκη Τραγανού(εντός), Ξενοφώντα(εντός) και ΑΠΟ Κουρτεσίου(εκτός), και Αμπελόκαμπο!   Σε ότι έχει να κάνει με τον αγώνα του Σαββάτου, στα Μακρίσια κάνουν λόγο για ένα επικίνδυνο παιχνίδι αλλά από κει και πέρα η έκβαση του ματς εξαρτάται κατά πολύ μεγάλο βαθμό από το πρόσωπο που θα παρουσιάσει ο ΑΟΜ, και μόνο από αυτό.  Από το ματς θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι, Πετρόπουλος(αποβλήθηκε στο Κουρτέσι), και Γ. Ηλιόπουλος(συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες), ενώ κανονικά θα αγωνιστεί ο Μπαλαούρας, που δεν ήταν τελικά σοβαρός ο τραυματισμός του. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα υπό τις οδηγίες του Ζαχαραίου τεχνικού Άρη Ρουμελιώτη, τον οποίο στηρίζει απόλυτα η διοίκηση του Α.Ο.Μ. , απαντώντας έτσι στις κακόβουλες φήμες περί αποχώρησής του από την ομάδα! Τέλος το Δ.Σ. του ΑΟΜ, παρά τη νίκη του στο Κουρτέσι, εκφράζει τα παράπονά της για την διαιτησία του κ. Πήττα και των συνεργατών του!

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Ασφάλειες Αριστογείτων

Στις 3 μ. μ. Σαλμώνη – Ερμής Πλατάνου

Ένα εξ αναβολής ματς, αυτό ανάμεσα στην Πρόοδο Σαλμώνης που δικαιώθηκε πρόσφατα στην ΕΠΟ, και τον Ερμή Πλατάνου, περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα στην Β΄ κατηγορία και τον 1ο όμιλο! Ένα ματς που αρχίζει στις 3 μ. μ., και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Όλη η επικαιρότητα