Lifestyle WEB tv

«Ο Μάρκος Σεφερλής δεν υφίσταται για μένα πια! Θεωρώ ότι η συμπεριφορά του…» (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

«Θεωρώ ότι η συμπεριφορά του, το να στείλει ένα χαρτί…».

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα ήταν σήμερα ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός, ερωτηθείς για τον Μάρκο Σεφερλή και όλα αυτά που είχε πει παλαιότερα, ξέσπασε γι’ ακόμα μία φορά.

«Δεν με αφορά, δεν υφίσταται ο Σεφερλής για μένα πια. Σε ορισμένα πράγματα είμαι απολύτως κάθετος στη ζωή μου. Κακό, επικίνδυνο, καμία αντίρρηση. Αλλά δεν με αφορά.

Θεωρώ ότι η συμπεριφορά του, το να στείλει στις 10 Νοεμβρίου ένα χαρτί που να λέει ότι “θέλω αυτό, εκείνο, το άλλο…” , τα οποία τα έχω αυτά, δεν τα λέω στον αέρα, έχω ένα συμβόλαιο στα χέρια μου, να ζητάει όλα αυτά τα πράγματα και να έχει απέναντί του 25 ηθοποιούς και άλλους 30 εργαζόμενους που τους άφηνε χωρίς δουλειά, δεν τους στέλνεις αυτό του χαρτί. Αυτό το χαρτί το στέλνεις τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και λες “κοιτάξτε, εγώ θέλω αυτά, μπορείτε;”.

Από εκεί και πέρα εγώ νομίζω ότι παίχτηκε ένα παιχνίδι εκεί χαριτωμένο από αυτά που παίζονται, φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, και σου λέει όταν φτάσουμε στο παρά πέντε κι όποιου περάσει. Τελικά, δεν του πέρασε και απλά το έργο δεν έγινε. Κι ευτυχώς που έγινε μετά.

Κάνει τη δουλειά του ο άνθρωπος, είναι εξαιρετικός, γεμίζει τα θέατρα, αυτό δεν μπορώ να το αρνηθώ, για όνομα του θεού. Ήταν μια απολύτως αντισυναδελφική συμπεριφορά.

Zappit.gr

Όλη η επικαιρότητα