Ψυχαγωγία

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος «χαμογελάει για πρώτη φορά» στο Survivor 2 και προκαλεί νέο κύκλο ταραχής (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Το Survivor 2 μοιάζει να ξεκίνησε από την αρχή μετά τις αλλαγές στις δύο ομάδες.

Αυτό που σχολιάστηκε έντονα από την πρώτη στιγμή ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η μεγάλη αλλαγή στη διάθεσή του. Συγκεκριμένα, η Μελίνα Μεταξά και η Κατερίνα Δαλάκα τα έχωσαν στον επιχειρηματία γιατί… πανηγύριζε, κάτι στο οποίο μέχρι πρότινος δεν τους είχε συνηθίσει.

«Για να είμαι ειλικρινής αυτό με πλήγωσε. Οι Μαχητές στις νίκες τους αντιδρούσαν πάντα υπερβολικά. Δεν θυμάμαι ποτέ τον εαυτό μου να έκανα σαν να κέρδισα την Ολυμπιάδα. Σήμερα ο Νάσος ήταν ένα άλλο άτομο από αυτό που εγώ ζούσα στην καλύβα και στους αγώνες. Λες κι εμείς δεν μπορούσαμε να του μεταδώσουμε αυτή την ενέργεια. Αυτό με στεναχώρησε σήμερα περισσότερο από όλα», είπε η Κατερίνα Δαλάκα για τον Νάσο από την πρώτη στιγμή.

Με τη σειρά της, η Μελίνα Μεταξά δήλωσε: «Όσο βρισκόταν στην ομάδα των Διασήμων ο Νάσος, στον πάγκο δεν ενθουσιαζόταν, φαινόταν κάποιες φορές σαν να βαριέται. Σήμερα ήταν σαν να βλέπω ένα άλλο άτομο, ένας άλλος Νάσος υπήρχε στον πάγκο των Μαχητών. Και νομίζω δεν ήταν το καλύτερο θέαμα».

Όπως φαίνεται αυτό συνεχίζει να ενοχλεί παίκτες του Survivor 2.

Ο Νάσος δηλώνει ότι πρώτη φορά χαμογελάει από την αρχή του παιχνιδιού και προκαλεί αντιδράσεις. Μάλιστα η Κατερίνα Δαλάκα δηλώνει ότι πληγώθηκε και θα τον ρωτήσει γιατί έχει γίνει αυτό.

Οι ομάδες φτιάχτηκαν από την αρχή. Στο έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού με αρχηγούς την Κατερίνα Δαλάκα για τους Διάσημους και τον Ηλία Γκότση για τους Μαχητές δημιουργήθηκαν δύο νέες ισάριθμες ομάδες.

Με επιλογές των δύο παικτών οι νέοι Διάσημοι είναι: Kατερίνα, Μελίνα, Βιργινία, Τσίλης, Μουρούτσος, Χάρης και Τσεπάνης και οι νέοι Μαχητές: Ηλίας, Εύη, Πάνος, Νικόλας, Νάσος, Ντάρια και Ροδάνθη.

https://www.youtube.com/watch?v=2-pXADkEiEA

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα