Ο Νίκος Γκάλης, επίτιμο μέλος της Hellas Göteborg BC Σουηδίας

gkalis.jpg

Ο Νίκος Γκάλης, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες μπασκετμπολίστες όλων των εποχών, πρόσφατα ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος της ελληνικής ομάδας μπάσκετ του Γκέτεμποργκ στη Σουηδία.

«Από σήμερα, είμαι μέλος της ελληνικής ομάδας της Σουηδίας. Είχα την τιμή να αποδεχθώ την πρόσκληση της Hellas Göteborg BC. Είναι μεγάλη τιμή που οι Έλληνες που ζουν τόσο μακριά από τη χώρα μας, δεν ξέχασαν ποτέ τη συμβολή μου στο μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό. Αυτή η αναγνώριση και η αγάπη από τους οπαδούς, είναι το μεγαλύτερο βραβείο για κάθε αθλητή», δήλωσε ο Νίκος Γκάλης.

«Ο θεός του ελληνικού μπάσκετ Νίκος Γκάλης είναι πλέον επίτιμο μέλος της ομάδας μας. Τεράστια τιμή και συγκίνηση για όλους μας από τον άνθρωπο, χάρη στον οποίο οι Έλληνες έμαθαν και αγάπησαν το μπάσκετ.  Νίκο Γκάλη σε ευχαριστούμε και σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Hellas Göteborg. Ευχόμαστε το παράδειγμά σου να είναι ο οδηγός μας όχι μόνο στο μπάσκετ αλλά και την ίδια τη ζωή.», δήλωσαν από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της ελληνικής ομάδας της Σουηδίας.


 

Επιμέλεια δημοσιεύματος: Βάσω Ν. Χαριτοπούλου