Γ Εθνική

Ο Νίκος Κουρμπανάς νέος προπονητής του Πανηλειακού

Ακούστε το άρθρο

Ο Πανηλειακός Α.Ο. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο τεχνικό Νίκο Κουρμπανά.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας αναλαμβάνει από σήμερα τα ηνία της, προκειμένου να την οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων της στη Γ εθνική.

Τον συνοδεύουν οι ευχές όλης της Πανηλειακής οικογένειας για επιτυχία στο έργο του

Καλώς ήλθες Νίκο!

Who is who

Ο Νίκος Κουρμπανάς γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας στις 22 Μαρτίου 1962. Αγωνιζόταν στην θέση του αμυντικού και έπαιξε στις ομάδες: Ελλάς Βέλους, Πέλωψ Κιάτου, Κόρινθο, Παναχαϊκή, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο και Γ.Σ. Μαρκό. Φόρεσε 8 φορές την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, 5 με την Παναχαΐκή και 3 με τον Παναθηναϊκό. Σταματώντας το ποδόσφαιρο έγινε προπονητής και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Επίσης, έχει αγωνιστεί 4 φορές στην (Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα).

Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκος Κουρμπανάς

Σαν προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του με τη Μαρκό το 1996. Ακολούθησαν ο Αιολικός, η Δόξα Βύρωνα, πάλι η Μαρκό, η Παναχαϊκή, η Καλλιθέα, η Κέρκυρα ο Φωστήρας, η Νίκη Βόλου, πάλι η Παναχαϊκή, ο Ολυμπιακός ΑΣΚ Βόλου, δεύτερη θητεία στη Νίκη Βόλου, τρίτη θητεία στην Παναχαϊκή, τρίτη στη Νίκη Βόλου, έπειτα στη Λαμία και τέλος στον Βύζαντα Μεγάρων μέχρι τον Ιανουάριο του 2010. Από το 2011 ως το 2013 ήταν στον πάγκο του Παναιγιάλειου. Τον Ιούλιο του 2014 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Π.Σ. Καλαμάτα. Την περσινή χρονιά και μέχρι τον Μάρτιο ήταν στον πάγκο της Καλλιθέα.

Όλη η επικαιρότητα