Ψυχαγωγία

Ο Ντάνος γράφει βιβλίο και είναι motivational ομιλητής σε συνέδρια

Ακούστε το άρθρο

Αποκαλύψεις επιφύλασσε η συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου στην εκπομπή DOT. του ΣΚΑΪ. Ο νικητής του περσινού Survivor μίλησε για τα πλάνα του και τα βήματά του μετά την τεράστια επιτυχία και αναγνώριση που γνώρισε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως είπε, τον τελευταίο καιρό συμμετέχει σε συνέδρια ως motivational speaker. «Ο κόσμος πια με ξέρει και θέλω να δει ότι μπορώ να κάνω και άλλα πράγματα. Έχω ξεκινήσει ως ομιλητής motivational και έχω κάνει δυο συνέδρια στην Κύπρο, ετοιμάζουμε και το τρίτο τώρα. Είναι και μια σειρά τέτοιων συνεδρίων που θα είναι και στην ομογένεια», είπε χαρακτηριστικά.

Αποφάσισε μάλιστα να γράψει και ένα βιβλίο για τα όσα έχει ζήσει. «Αποφάσισα να το κάνω αυτό γιατί είδα ότι μου αρέσει, καλέστηκα από μια εταιρεία στην Κύπρο και το αποφάσισα γρήγορα. Μέσα από αυτή την ομιλία προέκυψε και η ιδέα να γραφτεί ένα βιβλίο. Το θέμα θα είναι καθαρά αυτό που έχω ζήσει μέχρι στιγμής, από τη μέρα που γεννήθηκα μέχρι τον τελικό (του Survivor). Εκεί είναι και κάποια μηνύματα που θέλω να πω, αυτά που με έχουν βοηθήσει στη ζωή. Μέσα από επιλογές και δοκιμασίες στη ζωή», εξήγησε ο Ντάνος.

Η συγγραφή του βιβλίου του δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, δεν έχει ακόμα τίτλο και θα κυκλοφορήσει κοντά στο Πάσχα.

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα