Τουρισμός

Ο Όμιλος Aldemar Resorts έλαμψε και φέτος στα Tourism Awards

Ακούστε το άρθρο

Ο Όμιλος Aldemar Resorts απέσπασε τρία σημαντικά βραβεία στην τελετή απονομής των Tourism Awards 2019, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Χρυσό αναδείχθηκε το πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης του Ομίλου. Ένα βραβείο που έρχεται να αναγνωρίσει το υψηλό αίσθημα ευθύνης και τη χάραξη της πράσινης στρατηγικής που ακολουθεί η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια.  Η ορθολογική διαχείριση της Ενέργειας στα ξενοδοχεία του Ομίλου και η έμφαση στον άνθρωπο, την κοινωνία και το φυσικό περιβάλλον αποτελούν τους πυλώνες της λειτουργίας τους 30 χρόνια τώρα.

Το “Elements”, το πρωτοποριακό  All Inclusive πρόγραμμα, που προέβλεψε τη στροφή προς τη νέα πολυτέλεια, αυτή της Ευζωίας, διακρίθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στα Tourism Awards. Το Elements και ο Όμιλος Aldemar Resorts καλούν τον σύγχρονο ταξιδιώτη να ανακαλύψει ξανά την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή του συνδυάζοντας την υψηλή γαστρονομία και την ήπια άσκηση με τις θεραπείες των βραβευμένων κέντρων θαλασσοθεραπείας Thalasso.

Χρυσό για τρίτη χρονιά απέσπασε και το Sympossio Greek Gourmet Touring, στην κατηγορία Ελληνική κουζίνα / Ανάδειξη τοπικής κουζίνας. Μία πρωτοβουλία του Ομίλου Aldemar Resorts που ταξιδεύει ανά τον κόσμο και γνωρίζει στους συμμετέχοντες, με τον πιο βιωματικό τρόπο, την Ελλάδα μέσα από τις αυθεντικές της γεύσεις, έχοντας συνοδοιπόρους στο ταξίδι αυτό φορείς καθώς και Έλληνες παραγωγούς. Γιορτάζοντας τα 10 χρόνια ζωής του Sympossio, η διοργάνωση των Tourism Awards και η Boussias Communications, επέλεξαν να το εντάξουν στη Επίσημη Βιβλιοθήκη των καλύτερων πρακτικών στην Ελλάδα σε αναγνώριση της σημαντικής συμβολής του στην προώθηση της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Η επιβράβευση στα Tourism Awards, που αναδεικνύουν τις καλύτερες πρακτικές στο χώρο του ελληνικού τουρισμού, δίνει περαιτέρω ώθηση στον Όμιλο Aldemar Resorts να συνεχίσει να επενδύει σε νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που προάγουν την ευημερία στον άνθρωπο, τη βιωσιμότητα και την αειφορία και ευχαριστεί όλους όσους στηρίζουν το έργο αυτό.

Όλη η επικαιρότητα