Κόσμος

Ο Ομπάμα είδε πρώτος το Game Of Thrones (VIDEOS)

obama_1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τα πλεονεκτήματα του να είσαι πρόεδρος των ΗΠΑ μπορεί να είναι λιγότερα από τα μειονεκτήματα, ωστόσο αν μη τι άλλο, μπορείς να μάθεις πρώτος τι γίνεται τελικά με τον Jon Snow και την παρέα του.

Όπως αποκάλυψαν οι δημιουργοί της σειράς David Benioff και D. B. Weiss, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ζήτησε και είδε εκτεταμένες σκηνές από το πρώτο επεισόδιο αλλά και αποσπάσματα από τα υπόλοιπα του νέου κύκλου, πολύ πριν την επίσημη παρουσίαση τους στο κοινό.

Η αποκάλυψη έγινε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν για τον νέο κύκλο. Όταν μια δημοσιογράφος τους ρώτησε αν υπήρξε κάποια “απρόοπτη στιγμή”, απάντησαν πως ήρθαν σε πολύ περίεργη θέση όταν ο πρόεδρος ζήτησε πρόσβαση στα πλάνα που μπορούσαν να δουν μόνο εκείνοι και οι ηθοποιοί. “Όταν ο πρόεδρος της Αμερικής ζητάει να δει τα καινούργια επεισόδια της σειράς, τι μπορείς να κάνεις;”, είπε ο D. B. Weiss.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Vulture, και ο Liam Cunningham αποκάλυψε πως ο Ομπάμα βλέπει τις σκηνές πριν τις δουν οι ηθοποιοί. Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε οι κριτικοί δεν θα έχουν πρόσβαση σε preview του πολυαναμενόμενου πρώτου επεισοδίου του έκτου κύκλου, μιας και όλα κρατούνται σαν επτασφράγιστο μυστικό μέχρι την πρεμιέρα της 24ης Απριλίου.

Σημειώνεται πως ο Ομπάμα είναι μεγάλος φαν της σειράς. Σε συνέντευξη του στον Bill Simmons και μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το ποιος χαρακτήρας από το Game of Thrones θα μπορούσε να είναι ο Donald Trump, είχε πει: “Δεν νομίζω πως θα μπορούσε να είναι κάποιος, δεν φτάνει σε τόσο υψηλό επίπεδο”.

Και σχετικά με τον αγαπημένο του χαρακτήρα, είχε δηλώσει: “Είναι ο νάνος, ο Tyrion Lannister”. Παρόλα αυτά είχε προσθέσει πως του είναι πολύ δύσκολο να θυμάται τα ονόματα όλων των ηρώων απ’ έξω. “Θυμάμαι σίγουρα τον Jon Snow, γιατί μπορώ να προφέρω το όνομα του εύκολα και σωστά”, σημείωνε ο Ομπάμα.

Οι τρεις σκηνές του νέου κύκλου που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την HBO και ανεβάζουν την αγωνία στα ύψη:



news247.gr

Όλη η επικαιρότητα