Αθλητισμός Ηλεία

Ο «παγκόσμιος» Εμμ. Καραλής με την Ολυμπιακή Φλόγα στον Πύργο

Ακούστε το άρθρο

Ο Πύργιος πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής βρέθηκε στην χθεσινή τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην πόλη του Πύργου.

Ο Εμμανουήλ Καραλής άναψε τη δάδα με τη Φλόγα από τον βωμό που είχε στηθεί μπροστά από το μνημείο Ηρώων, στην κεντρική πλατεία της πόλης και αποχώρησε χειροκροτούμενος.

«Ελπίζω να μου φέρει τύχη για διάκριση στο Τόκυο»…

Σε δήλωσή του στην εφημ. «ΠΑΤΡΙΣ» ο Εμμανουήλ Καραλής ανέφερε πως «Είναι η δεύτερη φορά που μεταφέρω ως λαμπαδηδρόμος την Ολυμπιακή Φλόγα αφού το είχα κάνει και το 2016 για τους Αγώνες του Ρίο και πάλι εδώ στον Πύργο. Φέτος που έχω πιάσει και το όριο για την Ολυμπιάδα είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη στιγμή για μένα. Πρόκειται για μια μεγάλη τιμή και ακόμα μεγαλύτερη χαρά που βρίσκομαι στον Πύργο για να μεταφέρω την Ιερή Φλόγα. Νιώθω ευτυχισμένος και συγκινημένος και πραγματικά χάρηκα το κάθε δευτερόλεπτο της διαδικασίας.

Θέλω να πιστεύω ότι το γεγονός πως ήμουν λαμπαδηδρόμος θα μου φέρει και τύχη για μια διάκριση στους Αγώνες του Τόκυο. Ελπίζω για το καλύτερο και από εκεί και πέρα θα δώσω καθημερινά όλες μου τις δυνάμεις για να καταφέρω κάτι καλό».

Φωτογραφίες από τον
διαπιστευμένο φωτογράφο του
ΔΟΒ Βασίλη Κουτρουμάνο

Όλη η επικαιρότητα