Ηλεία

Και επισήμως Μάνδαλος στην Αστυνομία Ηλείας

Ακούστε το άρθρο

Η θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Ηλείας που για αρκετές μέρες παρέμενε κενή, βρήκε εν τέλει και επίσημα το διάδοχό της. Και παρότι ο αρχικός ορισμός από την κεντρική διοίκηση της Αστυνομίας ανέφερε ως διάδοχο τον Ηλείο Γιάννη Κυριακόπουλο, η επιθυμία του ιδίου να μην αναλάβει καθήκοντα Αστυνομικού Διευθυντή Ηλείας και να δηλώσει επίσημα το αίτημα αυτό, οδήγησαν εν τέλει στον ορισμό του.

Με απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., αναλαμβάνει καθήκοντα Αστυνομικού Διευθυντή Ηλείας ο Μεσσήνιος Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Μάνδαλος, που μέχρι χτες ήταν Α’ Υποδιευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας. Μετά από πολύχρονη παρουσία του Παναγιώτη Μάνδαλου στη Μεσσηνία, ήρθε η ώρα να αναλάβει τα δύσκολα καθήκοντα ενός απαιτητικού αστυνομικά Νομού, με τις ευχές όλων να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του να είναι εύλογες.

Οι πληροφορίες που είχε πρώτη αναδείξει η εφημ. «Πατρίς» στο φύλλο της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου, επιβεβαιώθηκαν. Ο Ηλείος Γιάννης Κυριακόπουλος υπηρετούσε στην Αχαΐα αρκετό καιρό και πριν οριστεί στην τιμητική αυτή θέση ως επικεφαλής των Αστυνομικών Δυνάμεων στην Ηλεία, υπηρετούσε ως Α’ βοηθός του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας. Η παρουσία του το διάστημα αυτό στην Αχαΐα φαίνεται πως έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να καταθέσει αίτημα, σύμφωνα με το οποίο ζητά από την ανώτατη αρχή την παραμονή του στη θέση που κάλυπτε μέχρι πρότινος, δηλαδή αυτή του Α’ βοηθού του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας, ειδάλλως να συνεχίσει να υπηρετεί το σώμα από οποιαδήποτε άλλη θέση αλλά στον ίδιο νομό.

Όλη η επικαιρότητα