Ο Παντελίδης συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «Teatro» με Μαζωνάκη-Πάολα!

o_pantelidis_synehizei_tis_emfaniseis_toy_sto_teatro_sto_pleyro_ton_giorgoy_mazonaki-paol.jpg

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για τις χειμερινές εμφανίσεις του Παντελή Παντελίδη, όμως η αλήθεια είναι μία. Ο τραγουδιστής μετά από ένα μικρό… «χωρισμό», συναντά ξανά την Πάολα στο γνώριμο πλέον στέκι τους, το «Teatro». Μαζί τους αυτή τη φορά, έχοντας τα ηνία του σχήματος, θα είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης!

Το γεγονός ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Πάολα επρόκειτο να συνεχίσουν την πρόσφατη συνεργασία τους ήταν γνωστό τον τελευταίο καιρό, κάτι για το οποίο το Hit-Channel σας ενημέρωσε πριν λίγες ημέρες (Διαβάστε περισσότερα εδώ).

Εν συντομία, οι δύο καλλιτέχνες αναμένεται τον προσεχή Οκτώβριο να μεταβούν έως τη Θεσσαλονίκη και την «Πύλη Αξιού» για μία σειρά περιορισμένων εμφανίσεων και έπειτα θα βρεθούν στην Αθήνα και στη σκηνή του «Teatro Music Hall»Τελικά, στο πλευρό τους στο «Teatro» θα βρίσκεται και ο Παντελής Παντελίδης, στην 4η κατά σειρά παρουσία του στο συγκεκριμένο αθηναϊκό νυχτερινό κέντρο.

Ο Παντελής Παντελίδης ηχογραφώντας το νέο προσωπικό δίσκο του και τις καινούριες επιτυχίες του, ετοιμάζεται να επιστρέψει και να συνεχίσει δυναμικά τις εμφανίσεις τους στο χώρο που τον γνώρισε και τον αποθέωσε το κοινό.