Μουσική

Οι 4 νικητές του διαγωνισμού για τη συναυλία του Π. Θαλασσινού στη Ζάκυνθο

o_pantelis_thalassinos_live_stin_zakyntho.jpg
Ακούστε το άρθρο

Οι τυχεροί που κερδίζουν τις 4 μονές προσκλήσεις για τη συναυλία του Παντελή Θαλασσινού στις 29 Ιουλίου στη Ζάκυνθο είναι:


 Βασίλης Ανδρέας Γουλίμης (Basilhs Andreas Goylimhs fb profile)

 Αλέξης Νικολόπουλος (Αlexis Nikolopoulos fb profile)

Γωγώ Πανταζοπούλου (Γωγώ Πανταζοπούλου fb profile)

Δάφνη Κιτσίκη




—————-

 

Στην πίκρα των ημερών, αντιδρούμε με χαρά και με τις προσευχές του άθεου στην θεά επιθυμία να φυσήξει όνειρο, έμπνευση, αδελφοσύνη. Νοιώθοντας τον ρεμβασμό της μυστικής πλοήγησης της θεάς επιθυμίας σε τόπους αυτογνωσίας, αποφασίζουμε να χαρίσουμε στον εαυτό μας και στην ψυχή μας μια αρμονική ταλάντωση, ένα ταξίδι στα αστέρια και στη θάλασσα της μουσικής, αφήνοντας πίσω μας τη μιζέρια και την αμηχανία.

 Αρωγός και συμπαραστάτης  σ’ αυτή την επιθυμία μας ο σπουδαίος τραγουδοποιός Παντελής Θαλασσινός. Καλλιτέχνης με συνεπή πορεία και επιλογές, ιδιαίτερο χρώμα και ήχο, με μουσική που συνεπαίρνει και ταξιδεύει , με ξεχωριστή αναγνωρίσιμη φωνή, με μεγάλες επιτυχίες και σημαντικά τραγούδια ( Ανάθεμα σε, Εισιτήριο στην τσέπη σου, Καράβια χιώτικα, Ο Άγιος έρωτας, Ξενιτεμένο μου πουλί, Ν’ αγαπάς, Τα Σμυρνέικα τραγούδια, Σε πέντε μαύρες θάλασσες, Αύγουστος είναι, Ένα κρυμμένο αχ, Ν’ αλλάξω θέλω, Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε κ.λ.π.).

Η Λέσχη « ΓΕΡΑΝΟΣ» παρουσιάζει τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ την Τετάρτη 29 Ιουλίου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο στις 21:15

Φτάνοντας στο καλοκαίρι του 2015, ο Παντελής Θαλασσινός συνεχίζει, αυτό που ξέρει, να κάνει καλά.

Να γράφει  καινούργια τραγούδια, και να τα επικοινωνεί με το κοινό του, σε ζωντανές εμφανίσεις. 

Σε μια εποχή κρίσης επικοινωνίας, με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πλην μερικών εξαιρέσεων, να επιμένουν στα ίδια εμπορικά τρίκς, καλείται πια μόνος του να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο επικοινωνίας. 

Με μια μεγάλη παρέα συνεργατών, (10 στον αριθμό),  θα προσπαθήσει, να δείξει, πως τα τραγούδια, θέλουν σεβασμό, και να παρουσιάζονται με τη μορφή τους, χωρίς εκπτώσεις κι αφαιρέσεις οργάνων. 

Στην παρέα θα είναι η μόνιμη πιά συνεργάτιδα του, με τη διακριτική και χαμηλόφωνη, αλλά σοβαρή  πορεία της, στο Ελληνικό τραγούδι,  η Νάνα Μπινοπούλου

Με τη Νάνα οργανώνουν μαζί ένα δίωρο και πλέον,  πρόγραμμα τραγουδιών, που θα περιέχει εκπλήξεις, παλιά, καινούργια τραγούδια, αλλά και ακυκλοφόρητα, που θ ακουστούν για πρώτη φορά. 

Στα όργανα θα συνοδεύουν, οι μόνιμοι φίλοι και συνεργάτες του.. 

(αλφαβητικά)

 

Πέτρος  Βαρθακούρης.. μπάσο

Γιάννης Βιλιώτης.. μπουζούκι λαούτο μαντολίνο

Δημήτρης Γάσιας… βιολί

Φίλιππος Λευκαδίτης.. κρουστά 

Γιώργος Μακρής… πνευστά – γκάιντες

Γιάννης Μπελώνης.. πιάνο

Στον ήχο ο Γιώργος Καρυώτης, και ο Ευτύχης Γιαννακούρας..

και στο φωτισμό της παράστασης ο Διαμαντής Μυλωνάς.

Απόψε λέμε να μην κοιμηθούμε, ν’ ακούσουμε τραγούδια ερωτικά, ποιητικά και μουσικές μεθυστικές σαν ιερά ξόρκια για να μας ξεχάσει ο θάνατος.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Πρακτορείο Τύπου ΕΥΡΩΠΗ (Ν. Τεμονέρας)

LIBRO DORO βιβλιοπωλείο

ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ πρατήριο τύπου

ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: 8 €

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΑΜΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ: 10€

Όλη η επικαιρότητα