Lifestyle Media Ελλάδα

Ο πατέρας του Παντελίδη μιλάει πρώτη φορά μετά το χαμό του γιου του (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Για πρώτη φορά από την ώρα που έφυγε από τη ζωή ο γιός του ο Σταύρος Παντελίδης μίλησε στην κάμερα λίγη ώρα μετά το ετήσιο μνημόσυνο.

Μιλώντας στο κανάλι Ε ο πατέρας του αγαπημένου καλλιτέχνη είπε ότι η οικογένεια παίρνει δύναμη από τον κόσμο.

https://www.youtube.com/watch?v=J2R7P2-hFwE

Με αφοπλιστικότητα πρόσθεσε: «Ήταν ένα παιδί που ούτε κι εμείς οι ίδιοι ξέραμε πόση μεγάλη αξία είχε. Το καταλάβαμε μετά και ακόμα δεν μπορούμε να ισορροπήσουμε τα συναισθήματά μας κι εμείς κι ο κόσμος. Παίρνουμε πολύ δύναμη από τον κόσμο και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για τους ανθρώπους και δη τους καλλιτέχνες θυμήθηκαν τον Παντελή αλλά και για κείνους που δεν πήγαν στο μνημόσυνο είχε έναν καλό λόγο

« Αυτοί που τον αγαπούν ήρθαν» είπε και αμέσως δικαιολόγησε όσους δεν παρέστησαν « Ο καλλιτεχνικός χώρος συνήθως τέτοια ώρα κοιμάται και γι’ αυτό τον λόγο, οπωσδήποτε, υπάρχει και δικαιολογία. Αυτοί που τον αγαπάνε πραγματικά ήρθαν και όσοι άλλοι που πάλι τον αγαπάνε και δεν μπόρεσαν κι αυτοί πιστεύω ότι μέσα τους έχουν μια ζεστασιά κι ας είναι μακριά».

Επέμεινε « Αυτό που μας παρηγορεί είναι ο κόσμος και τα τραγούδια του που ακόμα τον έχουν ζωντανό δίπλα μας. Αυτό είναι συνταρακτικό, δεν έχει ξανασυμβεί σε άλλη οικογένεια.

Ξεπέρασε με αξιοπρέπεια την ερώτηση για το ποιος οδηγούσε λέγοντας « Δεν θα ήθελα σήμερα, στη μνήμη του παιδιού, να το συζητήσουμε. Δεν θα ήθελε και ο ίδιος. Εμείς ξέραμε από τις πρώτες μέρες ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής».

thetoc.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη – Κανείς δεν τον ξέχασε (PHOTOS – VIDEO)

Όλη η επικαιρότητα