Ο πατέρας του Heath Ledger μιλά για τον θάνατο του γιου του

n-heath-ledger-large570.jpg

Σε μία νέα συνέντευξη στην Daily Mail Australia, ο πατέρας του Heath Ledger, Kim Ledger, μίλησε για τον θάνατο του γιου του από υπερβολική δόση το 2008, σε ηλικία μόλις 28 ετών.

«Ήταν εντελώς δικό του λάθος. Κανενός άλλου. Εκείνος τα πήρε. Εκείνος τα έβαλε στο σύστημά του. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν άλλον σε αυτή την περίπτωση. Αυτό είναι κάτι που είναι δύσκολο να το αποδεχτεί κανείς γιατί τον αγαπούσα τόσο πολύ και ήμουν τόσο περήφανος για εκείνον», είπε ο Kim.

Ο Ledger πέθανε στη Νέα Υόρκη, αφού είχαν τελειώσει τα γυρίσματα της ταινία «The Dark Night», μία ταινία για την οποία πήρε και Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου, μετά το θάνατό του.


Η μητέρα, ο πατέρας και η αδερφή του Heath Ledger παραλαμβάνουν το Όσκαρ του.

Ο πατέρας του ανέφερε ότι την περίοδο που έχασε τη ζωή του, ο γιος του ήταν πολύ αγχωμένος και ένιωθε την πίεση της επιτυχίας. Ήταν η περίοδος όπου έκανε τα γυρίσματα για την ταινία «The Imaginarium of Doctor Parnassus».

«Υπάρχει τόση πίεση να αποδώσουν, οπότε ακόμα κι όταν το σώμα σου λέει ότι δεν είναι καλά και ότι χρειάζεται χρόνο υπάρχει η αντίληψη “πάρε μερικά αναλγητικά και συνέχισε”. Αυτή ήταν και η περίπτωση του Heath. Έπρεπε να επιστρέψει στο πλατό και να συνεχίσει [την επόμενη μέρα]. Έκαναν βραδινά γυρίσματα στο κρύο και είχε αδύναμο στήθος. Είχε βήχα και δεν μπορούσε να του φύγει, αλλά νόμιζα ότι έπρεπε να είναι εκεί επειδή ήθελε να γίνει η ταινία», είπε ο πατέρας του.

Ο Kim ανέφερε ότι η αδερφή του Heath είχε μιλήσει μαζί του το προηγούμενο βράδυ και τον είχε προειδοποιήσει σχετικά με τις συνέπειες όλων των φαρμάκων που έπαιρνε, αλλά εκείνος της έλεγε να μην ανησυχεί και ότι γνωρίζει τι κάνει.

Πριν από μερικούς μήνες και ο συμπρωταγωνιστής του στην ταινία «Brokeback Mountain» και καλός του φίλος, Jake Gyllenhaal, είχε μιλήσει για το πόσο τον είχε επηρεάσει ο θάνατος του φίλου του.

 

HuffPost