Ελλάδα

Ο πελάτης λήστεψε την τράπεζα στην Μεσσήνη

Ακούστε το άρθρο

Μπήκε σαν πελάτης, ζητώντας πληροφορίες για ένα δάνειο και με την απειλή όπλου άρπαξε 2.700 ευρώ – Το όπλο ήταν πιθανότατα ψεύτικο

Σαν κύριος, φορώντας καπελάκι και γυαλιά ηλίου και με ένα μούσι που δεν αποκλείεται να ήταν ψεύτικο, μπήκε ως πελάτης νωρίς το πρωί της Δευτέρας ένας άγνωστο στο υποκατάστημα της Alpha Bank στη Μεσσήνη και κατευθύνθηκε προς το ταμείο ζητώντας τάχα πληροφορίες για ένα δάνειο.

Όμως, ξαφνικά, έβγαλε από το σακίδιο που είχε περασμένο στον ώμο του ένα μικρό όπλο και ακινητοποίησε τον υπάλληλο και τους πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην τράπεζα ζητώντας τα χρήματα που είχε το γκισέ. Ο κακοποιός άρπαξε 2.700 ευρώ και βγήκε πισωπατώντας από το υποκατάστημα, από το οποίο απομακρύνθηκε τρέχοντας χωρίς να δει κάποιος αν τον περίμενε συνεργός του με όχημα διαφυγής.

Οι αστυνομικοί που ξεκίνησαν έρευνες αμέσως μόλις ενημερώθηκαν για την ληστεία, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη και εξετάζουν καρέ- καρέ τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της τράπεζας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τους, το όπλο που χρησιμοποίησε ο ληστής ήταν πιθανότατα ψεύτικο.

Όλη η επικαιρότητα