Ο Πινόκιο (3)

arheio_lipsis_25.jpg

Εκτιμά προφανώς ότι τα προβλήματα του Δήμου , την καρέκλα του οποίου διεκδικεί, μπορούν να περιμένουν και προηγούνται οι θεατρινίστικες  παραστάσεις του,  συνοδεία της ομάδας «ΔΙΑΣ».

Εκτιμά προφανώς ότι η οφειλόμενη συμμετοχή του στην επίλυση τους  πρέπει να εκφράζεται με ενσυνείδητη άρνηση και αδιαφορία.

Απασχολείται λοιπόν στο διαδίκτυο , «σκοτώνοντας» την ώρα του , συκοφαντώντας  το Λιμενικό Ταμείο και τη  διοίκησή του.

Ισχυρίστηκε λοιπόν ότι επιβληθέν  πρόστιμο του Λιμεναρχείου  επιβεβαιώνει … την μη τήρηση της νομιμότητας , σε ζητήματα που αφορούν την διαχείριση του Νομικού Προσώπου !!!.

( Aλήθεια  δεν έχει ενημερωθεί ότι είναι «ξέφραγο αμπέλι» το λιμάνι , δεν είδε την εκπομπή ,  η το  copy της εκπομπής στην ΟΡΤ     για την ασφάλεια, που του εστάλη , δεν ενθυμείται την «αγόρευση» του σε εκδήλωση για την ασφάλεια στο Δημαρχείο )  

Τi λες ρε μεγάλε;

Δηλαδή αν εσύ οδηγείς και την ίδια ώρα συνεντευξιάζεσαι ως «ραδιοπερσόνα» και στην «πέσει» η Τροχαία , το πρόστιμο  που θα σου επιβάλλει δείχνει ότι δυνητικά είσαι λαμόγιο;

Ξεχνάς  ότι οι δικαστικές αρχές σου επέστησαν την προσοχή να μην κάνεις χρήση απορρήτου και εσύ την εντολή την έγραψες στα παλιά σου τα παπούτσια και έκανες φέιγ βολάν διαβαθμισμένα προβλήματα του λιμανιού, πράξη η οποία συνιστά παραβατική συμπεριφορά;.

Το ότι δεν ασχολούνται οι δικαστές μαζί σου όταν τους ειρωνεύεσαι, η όταν παραβαίνεις το απόρρητο  , δεν σε καθιστά άτομο υπεράνω νόμων, οπλισμένο με βουλευτική ασυλία.

Πέρασαν αυτές οι εποχές ανεπιστρεπτί.

 

Διογένης