Ο Πύργος αποχαιρέτησε ένα από τα καλύτερα παιδιά του: «Καλό παράδεισο Αντώνη!»

Κοντά στους αγαπημένους του γονείς Βασίλη και Ελένη, στο κοιμητήριο Καταραχίου, αναπαύεται από χθες Τετάρτη ο Αντώνης Βαγγόπουλος που έφυγε ξαφνικά στα 51 του χρόνια, προδομένος από την καρδιά του. Συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι, η σύζυγός του Φωτεινή, τα παιδιά του Βασίλης και Μαρία- Ελένη, τα αδέλφια του Θοδωρής και Μιχάλης, οι αγαπημένοι του φίλοι σε όλη την πορεία της ζωής του τον συνόδευσαν συντετριμμένοι στην τελευταία του κατοικία.

Μια πραγματική λαοθάλασσα ανθρώπων που τον γνώρισαν και τον αγάπησαν γέμισαν μέσα κι έξω το Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου για να πουν και αυτοί με τη σειρά τους το «ύστατο χαίρε».

Ο Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός, με παρηγορητικό λόγο τόνισε ότι τους καλούς ανθρώπους ο θεός τους παίρνει κοντά του, προσπαθώντας να ελαττώσει τον αβάσταχτο πόνο των δικών του ανθρώπων.

Το δύσκολο ρόλο του τελευταίου αποχαιρετισμού, είχε ο επιστήθιος φίλος και κουμπάρος του Γιάννης Αργυρόπουλος που συγκλονισμένος μίλησε για τον Αντώνη, το δικό του Αντώνη και την στενή φιλία των 40 χρόνων, από τότε που ήταν παιδιά και έπαιζαν παρέα στις αλάνες μαζί με την υπόλοιπη παρέα, μέχρι και σήμερα. Ένας δεσμός ζωής, όπως είπε, αφού μαζί πέρασαν τα εύκολα και τα δύσκολα. Στην αυτοδιοικητική του πορεία και στις «δύσκολες» μέρες που ακολούθησαν τη δεύτερη θητεία του ως αντιδήμαρχος, αναφέρθηκε και ο δικηγόρος Χάρης Αντύπας με τον οποίο έδωσαν κοινούς αγώνες για το δήμο Πύργου, τονίζοντας ότι ο Αντώνης δικαιώθηκε στην πορεία του χρόνου, η αλήθεια έλαμψε  και απέδειξε ότι ήταν ένας αγνός αγωνιστής για το καλό του τόπου του.

Στο τελευταίο αντίο για τον Αντώνη παρέστησαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής που ήταν συντετριμμένος, αφού είχαν μια σχέση δυνατή σχεδόν πατρική, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και αυτοδιοικητκοί όχι μόνο από τον Πύργο αλλά από όλη την Ηλεία, αθλητικοί παράγοντες, φίλοι και γνωστοί  και πλήθος απλών ανθρώπων. Στο Κοιμητήριο Καταραχίου όπου έγινε η ταφή,  εκτυλίχθηκαν σπαρακτικές σκηνές από τα μέλη της οικογένειάς του που προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο Αντώνης από χθες δεν είναι πια κοντά τους…