Κινηματογράφος

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στο ρόλο της ζωής του!

1403251496.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η σύζυγος του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σούζαν Λέβιν (σήμερα ονομάζεται Σούζαν Ντάουνι), είναι διάσημη παραγωγός στο Χόλιγουντ. Υπήρξε δεξί χέρι του Τζόελ Σίλβερ, αλλά παραιτήθηκε από την ηγεσία της Silver Pictures για να ιδρύσει με τον Iron Man της τη δική τους εταιρία παραγωγής, που φέρει το όνομά τους: Team Downey. Η πρώτη ταινία που βγαίνει από το μικρό τους στούντιο λοιπόν είναι το «The Judge» σε σενάριο Νικ Σενκ (σεναριογράφου του «Gran Torino») και σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ντόμπκιν (« Wedding Crashers», «Αλλάζουμε;»).

Η ιστορία της ταινίας θέλει έναν γιάπι μεγαλοδικηγόρο που έχει ρίξει μαύρη πέτρα στο παρελθόν, να επιστρέφει στη γενέτειρά του στο Κεντάκι για την κηδεία της μητέρας του. Η συνεύρεση με τον δικαστή πατέρα του στον οποίο δεν έχει μιλήσει εδώ και χρόνια θα ήταν έτσι κι αλλιώς εφιαλτική. Οταν φτάνει όμως στο πατρικό του, τον περιμένει μία έκπληξη: ο πατέρας του κατηγορείται ότι χτύπησε με το αυτοκίνητό του, σκότωσε και παράτησε το θύμα του στην άσφαλτο. Τώρα ο γιος πρέπει να βρει τον τρόπο να υπερασπίσει τον «Δικαστή».

Στο ρόλο του πατέρα, ο Ρόμπερτ Ντιβάλ (παλιότερες πληροφορίες ήθελαν τον Τζακ Νίκολσον να έχει αναλάβει το ρόλο), ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Βέρα Φαρμίγκα, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο και Λέιτον Μίστερ.

«Η Σούζαν κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που αυτή η ταινία θα είναι το πρώτο πρότζεκτ που υπογράφει η Team Downey μαζί με τη Warner Bros.» δήλωσε ο Ρόμπερτ Ντάουνι. «Είναι ένα δράμα με ψυχή και ευφυία. Είναι ο καλύτερος ρόλος της μέχρι τώρα καριέρας μου. Ισως και στην παραγωγή να ισχύει αυτό που ονομάζουμε ”η τύχη του πρωτάρη”…»

Βλέποντας το trailer, ευχόμαστε να ισχύουν όσα δηλώνει ο αγαπημένος πρωταγωνιστής. Και να μην είναι ένας «Αύγουστος» με χιούμορ «Iron Man» και μελό επικές μουσικές να τσιτώνουν τις συναισθηματικές χορδές μας.

Δείτε το trailer και πείτε μας τη γνώμη σας…


Πηγή: flix.gr

Όλη η επικαιρότητα