Lifestyle

Ο Σάκης Ρουβάς εκφράζει την αγάπη του για την Κάτια Ζυγούλη

Ακούστε το άρθρο

Είναι γνωστό πως ο Σάκης και η Κάτια είναι ένα από τα πιο ωραία και πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2003 και παντρεύτηκαν το 2017. Μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά την Αναστασία 10 χρονών, τον Αλέξανδρο 7 χρονών, την Αριάδνη 6 χρονών και τον Απόλλωνα 3 χρονών.

Πολλές φορές φήμες θέλουν το ζευγάρι να περνάει κρίση και να χωρίζει, όμως οι ίδιοι βρίσκουν πάντα τρόπο να μας θυμίζουν ότι είναι μαζί και στηρίζουν ο ένας τον άλλο σε κάθε βήμα. Αυτή τη φορά ο Σάκης ήταν αυτός που εξέφρασε με ένα απλό και συγκινητικό τρόπο την αγάπη στη σύζυγο του και της έδωσε υπόσχεση ότι θα είναι για πάντα δίπλα της.

Δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία από το αυτοκίνητο τους στην οποία κρατιούνται χέρι χέρι. Από ότι καταλαβαίνουμε από τα hastags ξεκινούν για μία εκδρομή ώστε να γιορτάσουν το Πάσχα. Το πιο σημαντικό όμως είναι η λεζάντα που έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής, η οποία ήταν “Θα’μαι μια ζωή δίπλα σου εγώ”. Πρόκειται για έναν χαρακτηριστικό στίχο από την μεγάλη του επιτυχία “Μια ζωή μαζί”, τον οποίο αφιερώνει στην γυναίκα του και δεσμεύεται να είναι για πάντα κοντά της.

Πηγή: protothema.gr 

Όλη η επικαιρότητα