Hobby

Ο Skitsofrenis δίνει χρώμα στο νοσοκομείο Καλαμάτας

grafiti.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη ένα έργο του γνωστού σε όλους μας Μεσσήνιου καλλιτέχνη, Skitsofreni, βρίσκεται πλέον στην πόλη, της Καλαμάτας.

Είναι γεγονός ότι έχουμε δει έργα του να αναδεικνύουν σε τέχνη διάφορους τοίχους σε δρόμους της πόλης, είναι γεγονός, επίσης, ότι σκίτσα του έχουν κοσμήσει αρκετά μαγαζιά της Καλαμάτας… Ο Κώστας Λούζης, αυτή τη φορά έδωσε χρώμα στους λευκούς τοίχους ενός νοσοκομείου, το οποίο δεν είναι άλλο από το νοσοκομείο της Καλαμάτας και συγκεκριμένα την Παιδιατρική κλινική. 

Ελπίζουμε το συγκεκριμένο γκράφιτι να δίνει χαμόγελο και χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί. Ο ίδιος, άλλωστε, είχε δηλώσει παλαιότερα στο “Kalamata IN”: “Προσπαθώ να αναδείξω το αυτονόητο,  ότι η τέχνη όταν βγει στον δρόμο μπορεί να γιατρέψει. Μπορεί να γιατρέψει ψυχές, κόσμο.  Εάν δώσουμε χρώμα σε κάθε γκρίζο και ψυχρό ντουβάρι θα φτιάξει η διάθεσή μας, γιατί η εικόνα είναι τεράστια δύναμη”. Κάτι τέτοιο πρέπει να είχε στο μυαλό του και αυτή τη φορά…

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο έργο του Skitsofreni έγινε με τη βοήθεια των ομάδων “Παρέα Άνεμος” και του Μανώλη Ισχάκη NLP. Είναι πραγματικά μία κίνηση άξια θαυμασμού!

Πηγή: kalamatain.gr

Όλη η επικαιρότητα