Ψυχαγωγία

Ο Σπύρος Σούλης ξέσπασε κατά των παικτών του Survivor 2 [ΦΩΤΟ]

Ακούστε το άρθρο

Ο Σπύρος Σούλης, πριν από 15 χρόνια, είχε συμμετάσχει στο πρώτο Survivor, το οποίο προβλήθηκε από το Mega. Έχοντας ζήσει και ο ίδιος τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο παιχνίδι, τοποθετήθηκε αρκετά δεικτικά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter απέναντι στους παίκτες που «γκρινιάζουν» για αυτά που αντιμετωπίζουν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο παρουσιαστής φαίνεται ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις στο παιχνίδι και έγραψε ότι «κανείς δεν πήγε ποτέ σε κανένα Survivor με το ζόρι. Όλοι ξέρουν ότι δεν τρως, ότι υποφέρεις και ότι δεν έχεις επαφή με τους δικούς σου. Αυτά στερείσαι για λίγες εβδομάδες με αντάλλαγμα φήμη και χρήμα. Σιγά τη θυσία. Παίξτε το παιχνίδι και κόψτε το συνεχές μελόδραμα».

vlkcv3

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ηλία Γκότση, λέγοντας: «Τον παραδέχομαι τον Ηλία. Πως αντέχει και μετά από τόσο βρίσιμο, επίθεση και να μην του πουν ούτε «γεια» ύστερα από την νοσηλεία του στο νοσοκομείο -πόσο ανάγωγο και απαράδεκτο- να αγωνίζεται για την ομάδα του, με ψυχή. Και κερδίζει! Χαρά στο κουράγιο του και μπράβο».

vlkcv2

Μεταξύ άλλων, έγραψε ότι «δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εμένα η εικόνα που βλέπω κάθε λίγο τους παίκτες να χειροκροτούν ξέφρενα για μία φέτα ψωμί, να φωνάζουν ρυθμικά και ασταμάτητα «κρουασάν – κρουασάν» και να ουρλιάζουν για δύο εκλέρ, μου δημιουργεί θλιβερά συναισθήματα. Γιατί το κάνουν αυτό;».

vlkcv1vlkcv4 vlkcv5 vlkcv6 vlkcv7 vlkcv8

Πηγή: newsbeast

Όλη η επικαιρότητα