Ηλεία

Ο Σταύρος Μουζάκης από την Αμαλιάδα κέρδισε ένα Citroen C3 από το Auto Τρίτη!

Ακούστε το άρθρο

Ο μεγάλος διαγωνισμός του AutoΤρίτη, Best Car διεξήχθη με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία συγκεντρώνοντας σχεδόν 40 χιλιάδες συμμετοχές και μοιράζοντας συνολικά 106 δώρα.

Mεταξύ αυτών τρία αυτοκίνητα, τα Citroen C3, Audi Q2 και Nissan Micra, δωρεάν για ένα χρόνο, με πληρωμένα τέλη και ασφάλεια, αλλά και τρία weekend σε όποιο μέρος της Ελλάδας επιθυμούν οι νικητές μαζί με ένα εκ των Ford Edge, Peugeot 3008 και Fiat Tipo, τα οποία θα χαρούν για μια εβδομάδα.

Πήρε το C3 και παντρεύεται
Ο πρώτος από τους μεγάλους νικητές που πήραν μέρος στο διαγωνισμό του AutoΤρίτη, κ. Μουζάκης Σταύρος, ήρθε από την Αμαλιάδα στα γραφεία μας, μαζί με την αρραβωνιαστικιά και μέλλουσα σύζυγό του κα. Αποστολοπούλου Ευγενία και περιχαρείς παρέλαβαν το δώρο του διαγωνισμού, ένα ολοκαίνουριο Citroen C3 1,2 82 hp στην έκδοση Feel, με γεμάτο ντεπόζιτο βενζίνης.
Την παράδοση του βραβείου στον κ. Μουζάκη πραγματοποίησε ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Citroen κ. Γιάννης Καραβάς, ο οποίος μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, του παρουσίασε όλες τις αρετές του νέου C3 και του ευχήθηκε να το χαρεί και να το απολαύσει όσο περισσότερο μπορεί.


Από την πλευρά του ο κ. Μουζάκης κατά την παραλαβή του δώρου δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ το AutoΤρίτη για το υπέροχο δώρο που μου έδωσε. Το νέο C3 από την πρώτη στιγμή που το είδα σε φωτογραφίες στο ίντερνετ μου κέντρισε το ενδιαφέρον με την μοντέρνα σχεδίασή του και αισθάνομαι πολύ τυχερός που το κέρδισα ανάμεσα σε τόσους συμμετέχοντες. Θα φροντίσω να το απολαύσω»!

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένη φυσικά ήταν και η κα. Αποστολοπούλου που χαρακτήρισε το νέο C3 «φανταστικό» και ευχαρίστησε το AutoΤρίτη δηλώνοντας πως «είναι το καλύτερο ανεπάντεχο γαμήλιο δώρο που θα μπορούσα να φανταστώ»

Πηγή: http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Best-Car-Paradosh-Citroen-C3-ston-nikhth_141985.asp#ixzz4XhYSQdZH

Όλη η επικαιρότητα