Style

O συνδυασμός παντελονιού-παπουτσιού που επιστρέφει μετά από καιρό

Ακούστε το άρθρο

Τo ντύσιμο για το φθινόπωρο όπου το πρωί ο καιρός είναι δροσερός και το απόγευμα ζεστός, δεν είναι πάντα η πιο εύκολη υπόθεση. Ευτυχώς όμως, η τελευταία εμφάνιση της Emily Ratajkowski (και αυτές οι τολμηρές κίτρινες μπότες) είναι η απόλυτη έμπνευση για τη μεταβατική αυτή περίοδο. Το καλύτερο από όλα, όμως; Τα κομμάτια που τη συνθέτουν βρίσκονται πιθανότατα ήδη στην γκαρνταρόμπα σας.

Splash News

Αφού έκανε τις εμφανίσεις της στη Νέα Υόρκη και την Εβδομάδα Μόδας, η EmRata επανέρχεται στη συνηθισμένη ρουτίνα της, η οποία προφανώς περιλαμβάνει βόλτες γύρω από την αμερικανική μητρόπολη μαζί με το κουτάβι της, τον Colombo.

Όπως συνήθως, έδειχνε άψογη ενώ παράλληλα παρέδωσε μαθήματα στυλ για το φθινοπωρινό καιρό –  τα οποία όλες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως καθοδήγηση, ειδικά αφού περάσαμε το καλοκαίρι φορώντας μόνο εύκολα φορέματα και slip skirts.

Η επιστροφή στην μόδα του φθινοπώρου απαιτεί χρόνο, αλλά όπως αποδεικνύει τόσο αβίαστα η Ratajkowski, η μετάβαση στο φθινόπωρο απαιτεί ελάχιστα κομμάτια. Στην περίπτωσή της, ένα λευκό κορμάκι κι ένα τζιν ήταν αρκετά.

Splash News

Το πραγματικό κομμάτι-κλειδί στο σύνολο όμως, ήταν οι ζωηρές κίτρινες Rag & Bone μπότες με τις οποίες ολοκλήρωσε το λουκ της.

Επιπλέον, η τάση της μπότας πάνω από το παντελόνι είναι άλλο ένα θέμα προς συζήτηση, το γεγονός όμως ότι το συναντήσαμε σε όλα τα runway της άνοιξης / καλοκαιριού 2020, πριν η EmRata το λανσάρει, μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα αρχίσουμε να το βλέπουμε πολύ πιο συχνά, τις επόμενες εβδομάδες.

via

Όλη η επικαιρότητα