Lifestyle

Ο σύντροφος της Κλόε Καρντάσιαν την απάτησε με την κολλητή της αδελφής της – Σε πανικό η οικογένεια μετά τις ροζ αποκαλύψεις

Ακούστε το άρθρο

Όταν η Κλόε Καρντάσιαν αποφάσισε να δώσει άφεση αμαρτιών στο σύντροφό της, Τρίσταν Τόμσον μάλλον δεν είχε στο μυαλό της ότι εκείνος θα της την έφερνε και πάλι. Και μάλιστα, με την κολλητή της μικρότερης αδελφής της, Κάιλι Τζένερ.  Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Πέρυσι την Άνοιξη κι ενώ η Κλόε Καρντάσιαν διένυε τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της, πληροφορήθηκε από τον Τύπο και μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που διέρρευσαν πως ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού που περίμενε την απάτησε με δύο μοντέλα.  Ο χωρισμός ήταν αναπόφευκτος ενώ εξαιτίας του έντονου στρες, γέννησε νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Μετά τον ερχομό της κόρης τους και παρόλο που η οικογένειά της ήταν αντίθετη σε αυτό, η Κλόε αποφάσισε να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία. Και μέχρι εδώ όλα καλά. Όμως, φαίνεται ότι ο Τριστάν Τόμσον δεν μπορεί να καθίσει φρόνιμος και σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, απάτησε και πάλι τη σύντροφό του με την Ζορντίν Γουντς, αυτή τη φορά.

Η Ζορντίν Γούντς με την Κάιλι Τζένερ

Την αποκάλυψη έκανε η ιστοσελίδα Hollywood Unlocked, ποστάροντας μάλιστα βίντεο από μία συνάντηση τους σε ιδιωτικό πάρτι σε σπίτι, ενώ στο δημοσίευμα ισχυρίζονται ότι όλο το βράδυ Τόμσον και Γουντς ήταν συνεχώς μαζί. Το δημοσίευμα επιβεβαίωσε και η ιστοσελίδα TMZ, ενώ μάρτυρες ισχυρίζονται ότι ο γνωστός μπασκετμπολίστας ερωτροπούσε με το μοντέλο.

Κι έρχεται και το περιοδικό People να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την παράνομη σχέση, όπου ισχυρίζεται ότι η Κλόε Καρντάσιαν ανακάλυψε την απιστία του συντρόφου της και όλη η οικογένεια είναι εξαγριωμένη. Μάλιστα, πηγή δήλωσε στο περιοδικό πως η οικογένεια Καρντάσιαν είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη με την Γουντς. «Είναι πραγματικά πολύ θυμωμένοι και αηδιασμένοι όλοι τους στην οικογένεια μαζί της» τόνισε η πηγή.

Για την ιστορία, η Γουντς είναι 21 ετών και κολλητή της μικρότερης αδελφής Καρντάσιαν, της Κάιλι Τζένερ. Ωστόσο, μέχρι να αποκαλυφθεί το σκάνδαλο, είχε άψογες σχέσεις και με τις υπόλοιπες αδελφές, συμπεριλαμβανομένης και της Κλόε.

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα