Ηλεία

Ο Ταξίαρχος Μαρτζάκλης Απόστολος επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζα Ιωάννη

Ακούστε το άρθρο

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζα Ιωάννη πραγματοποίησε σήμερα ο Ταξίαρχος κ. Μαρτζάκλης Απόστολος, Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Μαρτζάκλη για την τιμή της επισκέψεώς του. Κατά την συνάντηση τέθηκαν από τον Δήμαρχο όλα τα ζητήματα του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, καθώς επίσης και το θέμα της ασφάλειας των δημοτών και της στελέχωσης και παραμονής του Αστυνομικού Τμήματος της Βάρδας και της ενίσχυσης όλων των Αστυνομικών Τμημάτων με την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή. Όπως επίσης και την επανασύσταση του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας. Ένα επιπλέον θέμα που έθεσε ο Δήμαρχος κ. Λέντζας Ιωάννης είναι η μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών στο κτίριο στις εργατικές κατοικίες όπου θα είναι χρηστικό. Μάλιστα για αυτό το σκοπό πραγματοποίησε  αυτοψία στο χώρο μαζί με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μαρτζάκλη Απόστολο. Τέλος ζήτησε από τον κ. Μαρτζάκλη τη συμβολή των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης και την αγαστή συνεργασία με τον Δήμο.

Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής αρχικά ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του δημάρχου και τόνισε ότι θα υπάρξει στενή συνεργασία μεταξύ της Α.Δ. ΗΛΕΙΑΣ και του Δήμου, προκειμένου να ενισχυθούν τα μέτρα ασφάλεια στο Δήμο αλλά και σε οποιοδήποτε ζήτημα έχει ανάγκη ο Δήμος. Για το κτίριο της μετεγκατάστασης του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών δήλωσε πως «είναι ένα καλό σημείο για την Αστυνομία, όπου η πρόσβαση είναι άμεση τόσο για την είσοδο, όσο και για την έξοδο από το Αστυνομικό Τμήμα αλλά και από την πόλη. Επιπλέον αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν με τους εργάτες γης στη Νέα Μανολάδα, όπου με κοινή δράση τόσο ο Δήμαρχος όσο και Α.Δ. Ηλείας θα έχουν άμεση συνεργασία.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με κοινή ευχή και υπόσχεση για άριστη συνεργασία στα θέματα συναρμοδιότητας μεταξύ Δήμου και Αστυνομική Διεύθυνσης Ηλείας.

Όλη η επικαιρότητα