WEB tv Κόσμος Περίεργα

Ο θάμνος που «κολάζει» μεθυσμένους άνδρες και γυναίκες [VIDEO]

Ακούστε το άρθρο

Το σπίτι του Κιθ Τάισεν, στο Σέφιλντ, έχει γίνει πόλος έλξης για τους μεθυσμένους λόγω του εντυπωσιακού θάμνου που ο ίδιος έχει επιμεληθεί στο φράχτη.

Ο ηλικιωμένος κηπουρός φροντίζει το θάμνο εδώ και 40 χρόνια. Αρχικά είχε σχηματίσει έναν Έλληνα Θεό, όμως από το 2000 ο θάμνος έχει πάρει τη μορφή μιας γυναίκας.

Έκτοτε ξεκίνησαν και τα προβλήματα καθώς όπως σημειώνει στο BBC, η δημιουργία του έχει γίνει βορά στις ορέξεις των μεθυσμένων. «Σκαρφαλώνουν πάνω της και ανοίγουν τα πόδια της – ξέρετε, είναι αηδιαστικό», αναφέρει.

«Ξύπνησα ένα πρωί κατά τις 04:30 και υπήρχε ένας τύπος πάνω της που προσποιούταν ότι έκανε σεξ μαζί της. Ήταν αρρωστημένο. Δεν είναι τρόπος συμπεριφοράς αυτός, απ’ όλες τις απόψεις». Απ’ ότι λέει πάντως δεν είναι μόνο άντρες που «κολάζονται» από τον εντυπωσιακό θάμνο του. «Κάποιες φορές ανεβαίνουν και γυναίκες πάνω της», λέει.

Έχοντας αγανακτήσει από τις απρεπείς συμπεριφορές έχει φτάσει στο σημείο να σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να τοποθετήσει συναγερμό πάνω στον θάμνο. «Δεν θέλω να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο στην κυρία μου», αναφέρει.

ΠΗΓΗ: newsbeast

Όλη η επικαιρότητα