Media

Ο Θάνος Τζήμερος στους Leaders (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Στην εκπομπή Leaders του Star Web TV της Δευτέρας, 20.2.2017, ο Θάνος Τζήμερος, πρόεδρος του κόμματος ”Δημιουργία Ξανά” και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής αποκαλύπτει τα σχέδια του κόμματός του για τη συρρίκνωση του Δημοσίου και την προσέλκυση επενδύσεων.

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου εξηγεί πως εξελίσσεται η βεντέτα μεταξύ Κυβέρνησης και ελεύθερων επαγγελματιών για τα μπλοκάκια.

Ο αρθρογράφος, επιχειρηματίας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Άγης Βερούτης διευκρινίζει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανταγωνισμού για τη ΔΕΗ.

Η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου, σε συνεργασία με το Τimelink.gr, παρουσιάζει την Suzan Wojnicki, τη γυναίκα που κρύβεται πίσω από την επιτυχία του YouTube.

Στην παρουσίαση και την επιμέλεια της εκπομπής, ο αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Ηλίας Παπανικολάου. Η ομάδα αποτελείται από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Αναστασία Ιωαννίδη, τον υπεύθυνο της εκπομπής Νίκο Σκαρή, τον σκηνοθέτη Θανάση Νικολαϊδη και τον τεχνικό υπεύθυνο Βασίλη Παπαϊωάννου

Όλη η επικαιρότητα