Κινηματογράφος

Ο Τζακ Νίκολσον επιστρέφει με remake του «Τόνι Έρντμαν»

Ακούστε το άρθρο

Το ότι με κάποιο τρόπο το Χόλιγουντ θα εισέπραττε κάτι από την παγκόσμια επιτυχία του «Τόνι Έρντμαν», μετά την πρώτη προβολή του στις Κάννες, ήταν μάλλον δεδομένο. Ένα remake προσαρμοσμένο κάπως στις ανάγκες του μεγάλου αμερικανικού κοινού, με μικρότερη διάρκεια και λιγότερες σιωπές, ήταν θέμα χρόνου να ανακοινωθεί. Η έκπληξη όμως έρχεται όχι μόνο από την επιλογή του Τζακ Νίκολσον για τον ρόλο του πατέρα, αλλά για το ότι μάλλον αυτός ξεκίνησε το όλο project.

Συγκεκριμένα, χθες βράδυ το Variety ανακοίνωσε πως η Paramount βάζει σε διαδικασία παραγωγής το remake της γερμανικής ταινίας. Σύμφωνα με πηγές, ο Νίκολσον εντυπωσιάστηκε με το φιλμ της Μάρεν Άντε και προσέγγισε στελέχη του στούντιο ώστε να ξεκινήσουν διαδικασίες. Όλοι φαίνεται να συμφώνησαν, η ίδια η Άντε θα εμπλακεί στο project ως εκτελεστική διευθύντρια, ενώ πίσω από την παραγωγή κρύβονται ο Άνταμ ΜακΚέι, ο Γουίλ Φέρελ και η Κρίστεν Γουίγκ, η οποία θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της κόρης. Σύντομα θα ανακοινωθεί το όνομα του σκηνοθέτη αλλά και του σεναριογράφου που θα προσαρμόσει την ιστορία.

Ο 80χρονος σήμερα Νίκολσον εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο σινεμάτο 2010, στο «How Do You Know» του φίλου του Τζέιμς Λ. Μπρουκς, και 3 χρόνια νωρίτερα στο «Επιθυμίες στο Παρά Πέντε» του Ρομπ Ράινερ. Μην έχοντας εκδηλώσει ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια για ενδεχόμενη επιστροφή, φαίνεται να είδε στο «Τόνι Έρντμαν» την ιδανική ευκαιρία για ένα μεγάλο κλείσιμο μιας μεγάλης καριέρας. Ανυπομονούμε.

Πηγή: cinemag 

Όλη η επικαιρότητα