Κινηματογράφος

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ απολογείται επειδή “κατέστρεψε” τον Μπάτμαν!

george-clooney-5701.jpg
Ακούστε το άρθρο


«Καταστροφή», χαρακτήρισε ο Τζορτζ Κλούνεϊ την ταινία «Μπάτμαν και Ρόμπιν» στην οποία πρωταγωνίστησε το 1998, σε εμφάνιση του στο τηλεοπτικό σόου του Graham Norton. Ο χολιγουντιανός σταρ, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας «Tomorrowland: A World Beyond», αναφέρθηκε στη «μελανή σελίδα» της καριέρας του. 

«Έκανα την ταινία “Μπάτμαν και Ρόμπιν” που ήταν πραγματικά μία καταστροφή», είπε ο Κλούνεϊ για την ταινία που απέσπασε 11 υποψηφιότητες για «Χρυσό Βατόμουρο». Και πρόσθεσε: «Πάντα ζητώ συγγνώμη για αυτή την ταινία. Πίστεψα εκείνη την περίοδο ότι ήταν μία καλή κίνηση για την καριέρα μου. Αλλά δεν ήταν! Θέλω να πω το εξής: Στα αλήθεια πίστεψα ότι είχα καταστρέψει το συγκεκριμένο franchise, μέχρι που κάποιος άλλος το έφερε πίσω αργότερα και το άλλαξε!». 

 



Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά, ο Κλούνεϊ, ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει την στολή του Μπάτμαν που αναγκάστηκε να φορέσει στην ταινία. Όπως αποκάλυψε, η στολή ζύγιζε 27 κιλά και δεν του επέτρεπε να κινηθεί. Από τη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη της ταινίας Joel Schumacher, ο χολιγουντιανός σταρ, θυμήθηκε ένα αστείο περιστατικό: «Ο Schumacher είχε πολύ πλάκα. Σκηνοθετούσε με μικρόφωνο. Η φωνή του ακουγόταν σε όλο το στούντιο. Στις δραματικές σκηνές μου έλεγε: “Τζορτζ, οι γονείς σου έχουν πεθάνει, δεν έχεις τίποτα για να ζήσεις και πάμε!»



Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα